denizinprensleri2 Minik95 nasip canım sabahı bekliyorum eğer silikde çıkarsa var ama çıkmazsa yoktur ya benim ki beyazdan şeffafa döndü affedersiniz bugün sadece bi kere beyaz geldi sonra sulu şeffaf
denizinprensleri2 Minik95 günaydın canım şimdi test yaptım çok silik çizgi çıktı hemen ama düne göre daha silik canım
denizinprensleri2 Adaa8905 hamile olabilirsin çünki hamile kalan kişilerin normalden fazla ateş olur derler canım hormonlardan dolayı bak adette olmadın bugün kaçıncı gündü
denizinprensleri2 Adaa8905 sen hamilesin canım ya bende 3 tane test var valahi şu telefondan uzatıp sana vermek istiyorum yap diye 😅😅😅😅😅
Adaa8905 denizinprensleri2 İyiyim canım günaydın adet olmadım ama bıçak saplanır gibi ağrılarım var beyaz akıntım şeffaf oluyor arada beyaz oluyor
Adaa8905 denizinprensleri2 İğnenin etkisidir büyük ihtimalle canım 15.gun yan bide kesin sonuç alırsın
denizinprensleri2 Adaa8905 bizim burası küçük canım sağlık ocağı var onu da versem hemen çıkmaz ki yarında silik çizgi çıkarsa vericem
denizinprensleri2 Adaa8905 bende de oldu o akıntı canım ama bugün yok mantar değildir bence ya sonuçta doktor alttan Muayne ediyo olsa görürdü