Ozlem23 Annebebek000 bizimki bankacı daha belli değil ama daha önce dönüşümlü çalışmışlardı bakalım bu sefer ne olacak
Sarellem Annebebek000 Biz esnaf oldugumuz için yasak süresinde kapalı dükkanımız. Evet tam kapanmama sayıları düşürmek için gerekliydi ama bunun yanında bi destek paketi açıklanmalıydı. Allah işyeri ve çalışanları olanların yardımcısı olsun.
MKrasnic GamzeBaz aynı hahaha, ben de kaynanamdan görmediğimi eşimden görüyorum. Bir de her şeye karışır resmen gözünün içine bakıyorum bir yere gitse de evde iş yapsam diye 😁
GamzeBaz tgba_58 gidecekler 😁😁😁dönüşümlü çalısırlar atıyorum 1 tim calısır 1 hafta dıgerı dınlenr sonra dgst sistematik bnm esım böyle hep evde kalıyor
GamzeBaz Annesininkuzusu01 bnm esım 1 hfta calısyor 1 hfta dnlenıyor sanırım tabur kom inisiyatifinde
Nelmali Annebebek000 genelge yayınlanınca kesinleşir biraz daha bekleyin 😄 benimki evde kesin okulları kapattılar idareci olduğu için gidiyordu ama artık hep evde 🙈
UraSsmom Annebebek000 Valla ben eşim evde olduğu zaman bayram ediyorum. Tam kapanma geldi diye hadi yaşadın 18 gün diyo 😂
Annebebek000 UraSsmom niye isleri yemekleri o mu yapiyor veya cocukla mi ilgileniuorr 😂😂😂en zoru cocuk
Annecik_ Bahardali yaaaaaaaa gözüm yok severim de mutfak işini ama deliler gibi yiyor benim de eşim diyorum yaa kaçmıyor ele gitmiyor biraz da sonra yersin noluyor diye yemek poğaça kek yetiştiremiyorum 😂😂
UraSsmom Annebebek000 O an ne gerekiyorsa ona yardım ediyo 😁 Temizlik çok yapmasını istemiyorum çünkü içime sinmiyo aslında halıları filan kaldırır süpürür siler güzel yapar ama ben çocuğa bakmasını istiyorum daha çok
Annecik_ Bahardali benim de 4 yaşında oğlum var yetiştiği kadar gelip kontrol eden mi var ayrıca ben tek temizlik ya da yemek yapmıyorum eşim de üstleniyor bazı sorumlulukları hep birlikte yapınca yetişiyor
Cimen_bebek Annebebek000 Yanımda olsa yasakta eve kapansak diye neler vermezdim ahh😔 10 gün oluyo göreve gitti eşim Kuzey Irakta şuan bide operasyonların oldugu yerde 5 ay sonra gelecek 😭
Annebebek000 Cimen_bebek Rabbim tum askerlerimizi korusun rabbim sag saglim donmeyi nasip etsin insaAllah dualarimiz mehmetciklerimizlee 🌸💕
Mucizepamugum Cimen_bebek cok duygulandim bu yorumu okuyunca Rabbim saglicakla kavustursun 🤲😪Ayaklarına taş deyirmesin Rabbim
Truman Beyzan teşekkür ederim şimdi bir doktoruma sordum bakalım ne diyecek olur derse alırım bende o tarz bir belge