Annebebek000 Esim boru fabrikasinda calisiyorr ona da yasak var mi yok mu acaba Sizin eslerde durum ne
Kaderimm Annebebek000 😂 Benimki kapıcı 7 24 evde bacım ben ne yapam bize yasak masak vursada evde vurmasada 🙈
Annesininkuzusu01 Annebebek000 İstisnalar hariç tüm iş yerleri kapanacak yazıyordu detaylı açıklaması yapılmadı henüz
Annebebek000 Kaderimm Allah kolaylik versin napsin ekmek parasi Allah yine de basimizdan eksik etmesin eslerimizi 😊
Kaderimm Annebebek000 Amin cnm amin bana bı zarari yok arada ise bile yarıyor evde olması pat ariyom hemen evde 😂🙈
Annebebek000 Nlfrylmz surekli evde olmasi da iyi degil bence ya Esim evdeyken ev isi yapamiyorum ben surekli hep istek ustune istek yapiyor onu yap sunu getir bunu gotur o nerde bunu nereye koydunn kafam sisiyor
Adaa8905 Annebebek000 Fırın mesela benim eşim fırında çalışıyor ve senede 1 gün bile izin yok gece gidiyor gündüz geliyor bayramda bile izin yok
Annebebek000 Annesininkuzusu01 hastaneler de mi kapali acaba ikili taram icin randevu almisdim muaneler olmaz demi
Engzlevlt Annebebek000 bende öyleyim eşimin çok evde olmasını sevmem 2 gün izni var biran önce gitsin istiyorum bazen
Nlfrylmz Annebebek000 yani tabi tercih meselesi biz de böyle birşey yok aksine yardımcı olduğu için yarın öbür gün ofise çağırırlar diye aklım gidiyor 😂😂
Laodike Annebebek000 ben de iş yapamıyorum. Ne temizlik yapmaya kalksam elimden kapıp ben yapıcam diyor. İstediğim gibi de olmuyor tabi onun yaptığı 😏
Annebebek000 Engzlevlt oda bana soruyorr yasak gelmis bize de mi yasak degil mi diye ordakilerde daha bise bilmiyor
Annesininkuzusu01 Annebebek000 Bende aldım ikili için hastaneye gidebiliriz o kadada değildir bence ya
Beyzan Annebebek000 buna fabrika sahibi karar verecek yani üretim tesislerinin yani fabrikaların kapanmasi biraz zor gibi. Ama satış yapılan yerler kapanacak
Beyzan Beyzan benim eşim bimde çalışıyor bizim için tek fark eden normalde haftanın farklı günü olan izin günü artık standart pazar olacak 🤷🏻♀️
Yanki Annebebek000 zaten 1 yıldır evden çalışıyordu şimdi hiç dışarıya çıkmayacak Allah sabır versin bana😂 yasak bitecek 4 gün sonra doğuma giricem nasip olursa off
Beyzan tgba_58 mümkün mü canım böyle bir şey askeriye bu güvenlik. Bahşedilen iş yerleri satış yapan yerler AVM ler kuaförler güzellik merkezleri filan. Yani hayati olmayan şeyler kapanacak.
GamzeBaz tgba_58 gidecekler 😁😁😁dönüşümlü çalısırlar atıyorum 1 tim calısır 1 hafta dıgerı dınlenr sonra dgst sistematik bnm esım böyle hep evde kalıyor
Ruyasusam Beyzan marketler hafta içi açık mı olacak saatlerinde bi değişiklik var mı bilginiz var mı acep 🙂