dereninannesi38 Kızlar haftaya kontrolüm var malum tamamen yasak geldi nasıl gidecem hastaneye nerden izin alıcaz?
gizemozdemir90 dereninannesi38 izin almaniza gerek yok, randevu mesajini gosterince bir sey olmuyor. yani su ana kadar oyleydi
Buketkucuk dereninannesi38 bende 38+0 haftalığım her an doğum olabilir, cuma günü de kontrolümüz var bende ilk başta ne yaparız diye düşündüm ama hastane izin kağıdına gerek olmadığını hastaneye gittiğimizi söylersek eğer sorun olmayacağını söylediler bakalım🙈
Nlfrylmz dereninannesi38 haftasonu yasaklarda hep gittim doktora eşimle beraber sıkıntı olmamıştı. Yine sıkıntı olucağını düşünmüyorum sonuçta hamileyiz napalım içimizde mı tutalım.
dereninannesi38 gizemozdemir90 siz öyle mi yaptınız? Hastaneden gelen mesajı göstericez değil mi? Bi de eşimiz gelebiliyor değil mi bizimle
Esenburhan123 dereninannesi38 evet ben öyle yaptım durdurmadılar gerçi aile olunca araba içinde durdursalardı mesajı gösterecektim
gizemozdemir90 dereninannesi38 haftasonu yasaklarinda sorun olmuyordu ama ben yarin hastaneyi arayip soracagim. Bir belge vs gerekir mi diye ogrenecegim. Ailelerimizin gelmesi konusunu kime sormak lazim acaba?