ArinDoanEkmen Sokağa çıkma yasakları geldi ve benim doğumuma 10 gün var. Annem kardeşlerimden dolayı gelemeyecek son gün gelecekti, doğum zamanı için yatılı bir kadın ayarlamıştım oda gelemeyecek şimdi. Var mı benim durumumda olanlar 😢😢😢
Deryasevimli ArinDoanEkmen bnde sizin gibiyim karabukte ikamet ediyorum ama dogumumu istnbulda yapcam nasil olcak bilmiyorum mayis sonu dogumum o zamana kdar uzar diyr korkuyorum 😱😱😱
uzmanogretmen ArinDoanEkmen Merhaba, bu acil ve elzem bir durum. Bunun için sizin durumunuzu bildirir raporla birlikte anneniz seyehat izni alabilir, endiselenmeyin.
MDT ArinDoanEkmen en kısa zamanda doktora gidip kaç haftalık hamile olduğunuza dair rapor alın bunu annenize gönderin ve o bu raporla seyahat izni alsın.
Fulyaa29 ArinDoanEkmen benimde dogumuma 10 gun var ayni şehirdeyiz ailemle ama yasaklar olduğu icin hastaneye cok kişi almazlar ailem yanimda olamiycak cok uzuldum
ArinDoanEkmen uzmanogretmen biliyorum ama şimdi düşünmek bile insanı korkutuyor. Zaten hassas bir süreçteyiz birde gelemeyeceklerini düşünmek daha çok yıpratıyor
Zynp27 Ben varım malesef cnm aynı durumdayız annem doğum sancim başlayınca gelecekti 40 dakika zaten mesafemiz ama şimdi nasıl olacak bilmiyorum doğuma eşimle tek giderim heralde annemde doğumdan sonra izin alıp gelebilirse gelecek
ArinDoanEkmen Zynp27 çok şükür yakınmışsınız. Benim birde iki tane çocuğum var en çokta onlar için gelememe fikri beni ürkütüyor. Ben hastanedeysen çocuklar nasıl olacak 😢
ArinDoanEkmen MDT nasıl oluyor bilginiz var mı. Yani kaçıncı haftadan sonra gelinebiliniyor. Ay hiç bilgim yok. İki gün önce doktordaydım yoktuk böyle bir şey soramadım
Taze-Anne28 ArinDoanEkmen benimde 10 gün var. Bugün açıklama olacağı için riske atmadık bugün geldiler yanıma. Gönlümden geçen doğum başladığında haber vermek onlarında o zaman gelmesiydi ama bunda da bi hayır vardır diyorum. Sizin yanınıza doğumdan sonra gelebilirler seyahat izni hemen çıkıyor eşim almıştı bi kere. 5 dakka sürmedi onaylanması.
ArinDoanEkmen Taze-Anne28 benim işte ha deyince gelemiyorlar. Nasıl oluyor bu seyahat izni. Yani bizim için gelecek olmaları. mesela kaçıncı haftadan sonra izin veriliyor yakınların yolculuklarına bilginiz var mı?
Zynp27 ArinDoanEkmen benimde 2 çocuk var cnm komşuma birakicam heralde güvendiğim samimi olduğum biri onlar ilgilenir bir gün mecbur.
MDT ArinDoanEkmen başıma gelmediği için bilmiyorum ama doğuma 10 gün kaldı demişsiniz bu izin almak için uygun bir hafta bence. Ben sadece mantık yürüttüm aslında kesin olur diyemiyorum ama bir hat vardı numarasını unuttum o hattı arayarak öğrenebilirsiniz
Mlsa2530 ArinDoanEkmen 36.haftada doktorunuz dan doğum yaklaştığı ve refakatçi ye ihtiyaç olduğuna dair bi rapor alıyorsunuz onunla izin alabilirler diye biliyorum.
harece ArinDoanEkmen Valilikten seyahat izni alabiliyorlar doğumu bildirir hastaneden bununla ilgili rapor yollarsınız gelirler. Doğum öncelikli bir olay 🌸
Taze-Anne28 ArinDoanEkmen eşim annesini hastaneye götürmek için izin almıştı. Ailenizde bebek doğunca ‘kızım doğum yaptı ona bakmak için gidiyorum’ açıklamasıyla izin alabilir. İzin aldığı il çok önemli oluyor kimi iller hiç sıkıntı yapmıyor kimisi biraz daha katı bu konuda. Edevlet üstünden bi dilekçe dolduruluyor çok pratik. İzin çıkınca telefona mj geliyor.
canserko ArinDoanEkmen yanınızda kalacak kişileri refakatçi olarak yazdırıp hastaneden yazı alın ailenize yollayın. Aileniz bu yazı ile ilçede ise kaymakamlığa ilde ise valiliğe başvurarak seyahat izni alacak.