Alanurunannesi Ben bi şehirde annemlerdeyim eşim bi şehirde kayınvalidemler bi şehirdeee nolacak bilmiyorum eşimden bi aydır ayrıyım daha uzun süre uzak kalcak gibiyiz😭😭😭 bu gidişle kendi kendime doğurup bakcam çocuğuma
MDT Alanurunannesi biz de aynıyız. Ben başka şehirde ailemin yanındayım. Eşim başka şehirde. Bayramda beni almaya gelecekti evimize gidecektik ama 17 mayıstan önce gelemeyecek gibi artık. Benim doğuma daha var ama eşimi özledim 😢
minikask35 Alanurunannesi bende ailemin yanına gidecektim cuma günü. gün sayiyorum ya uçak bileti olanlar nasıl olcak bı bilginiz var mi
Annesininkuzusu01 Alanurunannesi Bende memlekete gidecektim böyle bir şey olacağını tahmin ediyordum 20 Mayısa bilet aldım 10 gün kadar kalacağım Allahtan annem ve kayınvalidem aynı şehirdeler. Eşimide öyle aylarca tek bırakamam ben 10 gün yeter. Doğumum Kasımda kısmetse memleketimde yapacağım🙏🏻
Alanurunannesi havis00 var daha ağustosta ama evimi falan temizletcektim daha bir çöp alışveriş yapmadm eşim araba alcaktı her şey durmadan erteleniyo inşallah bayramdan sonra normale döneriz de değer
Seroy MDT izin alıp eşin seni almaya gelebilir canım bu durumlarda sıkıntı yok kaymakamlığı arayıp eşim doğum yaptı eve getirmem gerekiyor diye iZin alıcak
SIL1 MDT iyi de izin belgesi alıp seni alabilir ki abartılacak bişey degil bu herkez için söylüyorum. Yanlış anlama canım . İzin belgesi almak çok basit sorgu süalsiz verıyolar zaten
Alanurunannesi ilkbebekannesi var diye anladım daha doğrusu bütün şehir dışı çıkışları izinle olacak gibi ama bilmiyorum her şey çok karıştı kafamda
MDT ilkbebekannesi nasıl yok özel izne tabii olarak seyahat edilebilecek ama eşim iş yerinden dahi izinsiz gelecekti hafta sonu o zaman seyahat izni de alamaz ama belki o bir yolunu bulur bilemiyorum. Aman sağlık olsun da 3-5 gün geç olsun önemli değil napalım 🤷🏻♀️
havis00 Alanurunannesi kiz bende az kaldi sandim dogumuna daha mayis ayindayiz buda son kapanma olur zaten turizim sektöru acilcak yaz geliyor bidaha boyle bi kapanma yapmazlar bosuna kafana takma daha cok var
Alanurunannesi minikask35 yok valla eşimin de bileti vardı belki izin çıkarılabilir ama nası olur araştırmak lazım
minikask35 Alanurunannesi tamam canım benim eşim polis birazdan araştıracak sana da haber veririm bı bilgim olursa
MDT Seroy benim doğumuma daha çok var. Eşimin iş yerinden dahi izni yok kaçak gelecekti o yüzden kaymakamlıktan da izin alamaz ama napalım acelesi yok 17 mayıstan sonra gelir yeter ki sağlık olsun
Alanurunannesi havis00 inşallah artık bezdik başımıza gelmeyen kalmadı bi yıldır şükür var daha doğuma da işte insanın canını sıkıyo yine de
Beyzan Morlavanta uçak bileti iptal olmaz büyük ihtimal toplu taşımalar %50 kapasite ile çalışacak dedi ama gece genelge ile netleşir her şey
Alanurunannesi Annesininkuzusu01 valla bnmki bi aydır yalnız aha 20 gün daha eklendi adam aç aç oruç tutuyo resmen