Elif5361 tanya25 Kızlar şimdi bi sorum olcak bu tam kapanmada randevu alabiliyor muyuz kendi doktorumuzdan hastaneyle görüştüm ama net bi cevap vermediler yeni bi randevu oluşturup istediğim gün gidebilir miyim ? Tahmini olan
serenty_123 Elif5361 ben dün aradım kontrol olduğum hastaneyi 5 mayıs a randevu aldım nasıl olucak yasakta gelmek dedim biz msj atacağız sorun olmaz cevirmede gösterirsiniz dedi sekreter
mjora Vosvosgil evet başka şehirdeyse e devlet üzerinden hamileliği belirten doktor onaylı bir yazı yada raporla birlikte (annenizin e devleti yada kim gelecekse artık) başvurması lazım. Ben annemin e devletine girip onun adına başvurdum….
Sznr-52 Erturk benimde Pazartesi randevum war iptal olmadı ama yarın gidip kaymakamlığa sorucam eğer sıkıntı yok izin almana gerek yok randevunu gösterirsin durdurduğunda derse bakalım
benaslindayohum Baobap ben red yedim kendi kimlik numaranı da yazdin mi yakinlarinin soruldugu yere ? Başvuran benim diye tcmi yazmamistim da bi de hastahnenin adresini yazdim red yedim saka gbi
Sareliidunyam tanya25 o kadar saçma bi tam kapanma oldu ki. Yapmasalar daha iiy. Çoğu iş yeri açık tekstiller açık. Marketler açık. Millet market bahanesiyle her yere gidiyor. Kapansın marketler. Online alışveriş olsun.
Bssraaskn drya34 ikametgah kagidinizi gösterdiğinizde neden yola çıktığınızı felan sormadılar mi Yani ikametgah kağıdı yalnız başına yine etkili oluyor mu bilginiz var mı
Elifmstf Pirincveannesi 199u arayarak randevunuz olduğu saat ve tarihi bildirin ordan işlem yapiyolar adınıza randevu bilgilerinizden izinli olduğunuza dair. Durdurulduğu zaman TC numarasindan ordaki izin görülüyormus.
Merve171214 drya34 bizim devlet hastanesi sadece üçlü tarama yapıo doktorumuz kendisi dedi ikili ve dörtlü devlette yapılmıyor il ve ilçeye göre değişio testlerin yapıldığı yerler
Derbetmu Pnrygt17alp benim de doğumum inşallah 3 mayıs dün hastane ile konuştum refakatçi 1 kişi diyor ama ben annemi de istiyorum tabi ki yanımda yolda falan sıkıntı olur mu acaba çok merak ediyorum ne yapacağız bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
buiyimi MehtapBshn merhaba aile hekimi ile konuştum mhrs den randevu alıp gelebilirsiniz dedi sağlık ocağı içinde randevu alınıyormuş. İzlem içinde hemşire gebe izlem kartı ile gelebilirsiniz dedi.