Zamanbukucu Mom0891 benim detaylı ultrason ramdevum var görğntüöeme merkezi olarak geçiyor klinik, buda sağlık kuruluşu olarak geçiyor mu ?
Yuceroglu Gamze_zeynep bazı doktorlar doktor takvimi uygulamasından gönderiyormuş o sms i. Onu gösterebiliyormuşsun kontrole giderken
Minicikkiz tanya25 Rabbim tez zamanda şu virüsü bitirsin 🙌 Hastaneye gidip gelmekte sorun yoksa çok güzel birşey
Laleet MeliSeliMelih mantiken dusununce ikamet adresi sehir disi oldugu icin izin verilir gibi geliyor. Ama emin de olamiyorum😊
gel_artik_bebegim Flower3 hayir izlemeye fırsat olmadı millet her yerde paylasiyor ben de ordan takio ediyorum😁
Merve171214 Ben normlde devlete gidiyorum muayene için ama ikili tarama testi devlette olmuo özele gitmem gerekiyor 3 mayısta onun için nasıl izin alıcam acaba 😓
gullcannn Merve171214 Hastaneye gideceğinizi söylediğinizde bir problem olmaz. Zaten özelde de randevu alınca bilgi mesajı gönderiyor hastane onu gösterince gidersiniz. Hastane muayene vs konusunda hiçbir problem yasamazsınız merak etmeyin
Merve171214 gullcannn bizim özelde randevu vermiolr gidip o gün muayene oluyorsunuz veya işlemi söylediğinizde ücreti verip direk girebiliosunuz elimde bir evrak olmayacagı için bi skntı yaşar mıyız ondan emin olamdm ama hastaneye gidip görüşsem daha iyi olucak sanırım
gullcannn Merve171214 Öyle de olabilir gidebilirsiniz. Ararsaniz atarlarda bu dönemde artık sizin için izin belgesi telefona. Özel hastaneler yardımcı olurlar bu konuda yasaklar geldiği için.
Burcuyldzbenli Haticeeciftci haftasonu acile gittigimizde polis hamile oldugumu gorunce sormadi bile ama hepsi aynimiki
Elif3406 Buss1 oluyor canım ben özel muayenehanesine yasak günü gitmiştim. İzin belgesi yazıp gönderiyorlar sorun olacağını sanmıyorum.
Strong_mother01 Burcuyldzbenli canım her türlü hamileyiz sonuçta ve senin gününde yakın yani nolursa olsun bence randevu yoktu söyle böyle diye kimse sana sorun çıkaramaz hakları da yok
Burcuyldzbenli Strong_mother01 bence hic bir hamileye sorun cikarmazlar hastaneye gittigi surece icimiz rahat olsun