Gulsennnnn Beren1ekim çok teşekkür ederim bir nebzede olsa moral oldu sağolun 😘 ever doğumuma az kaldı 37 haftalık oldum hayırlısyla kurtuluruz inşallah 🤲
Btl1601 Mom0891 merhaba peki sadece bir kişiye mi izin var mesela babam da kızım doğum yapıyor diye şehir dışına gelebilir mi
Trknavci Btl1601 anneniz gelebilsinde babanizda sonra görsün kusura bakmayın da şimdi sizde çok şey istiyorsunuz babanız ne yapacak sizindogumunuza…..biz refakatçi işini düşünürken sizde babanizi karıştırıyorsunuz işin içine.
So12345678 Deletedmom23234 sadece doğum için gitmeye izin veriyorlar ben geçen sene aldım izin kağıdını gittim doğuma
Alperene Mom0891 annem persembe doğum ıcın yanımda olacak alı randevusu vardı saglık ocagında cuma gunu onun ıcın gudebılırmı acaba saglık ocagı sms olmuyoya sıkıntı cıkarmı acaba yasa aşı randevusu ertelenırmı 182 arasak bılgınız varmı
Fatosef Trknavci biliyorum da ben pazarı merak ediyorum açıkçası yanlış anlamadım benim için pazar önemli 😁 hastane zaten açık o yüzden merak etmiyorum onu
Mom0891 alyagulce TORCH testi eğer sağlık ocagının halk sağlıgı laboratuvarı varsa yaptırılabilir hangi sağlık ocagına baglısınız
Aylinizm buiyimi ya sağlık ocağını ya da size bakan hemşirenin cep numarası fln varsa arayabilirsiniz bende ebenin numarası var o şekil arıycam
mjora dugmeninannesiii genelgeyi bekliyorum açıkçası ama burda bazı arladaşlar izin aldık diye yazmış demek ki izinde sorun olmayacak. İnşallah uçaklar falan iptal olmaz 🙏🏻 Bakalım olmadı eşim bakacak bana napalım nasip 😊🤷♀️
raiko Melek_2410 ikamete dönüş gerekçesiyle e-devletten izin belgesi almanız lazım. İkamet belgesini önce alıp sisteme yükleyerek alın izni, Rahatça dönebilirsiniz izin belgesini alınca. Ben öyle yapmıştım, polis çevirince sorun olmuyor.
So12345678 Deletedmom23234 doktorundan doğuma gelebileceğine dair belge de iste kuzum ben öyle yaptım geçen sene