090714 Sokaga cıkma yasagında özel hastane muayneler kapalı mı oluyor acaba kan uyuşmazlığı için haftam geciyor nasıl olcak ki 😩😩
TheBaby 090714 Tam kapanma yasağı geldi. Ama hastane için izin belgesi oluyo. Ondan almalıyız. Seyehat belgesimi nedir ondan
Beyzan TheBaby hayır ona gerek yok özel hastanelee size randevu hatırlatma mesajı atacak ya da WhatsApp tan randevu kağıdı atacaklar polise onu göstermeniz yeterli ekstra izin belgesine gerek yok
090714 TheBaby ben normalde personel kartıma cıkabiliyorum ama hastane izin kartını nerden alıyoruz ki!
Ptttssse Hastanenin yasak olacağını düşünmüyorum market fırın manav falan açıksa hastaneler de sıkıntı çıkmaz
Beyzan Ptttssse artık pazar kapalı Zincir marketler bu baya azaltır yoğunluğu çoğu insan a101 e bime gidiyor pazarları filan
Ptttssse Beyzan pazarlar yasak ama manav var canm esim de manav ve insanlar hunharca alışverişe baslicak zincir marketler de sadece pazar günleri yasak olcak sanırım yöne 5 e kadar açık olcaklar
Beyzan Ptttssse Evet hafta içi açık ama pazar komple kapalı olacak en azından boş boş market gezen insan olmaz demek istedim ben ayrıca eşiniz pazar dükkan acıyorss sizin için de iyi olur. Sizden alırlar alacaklarını
090714 Yuceroglu benim bir bilgim yok ama yasakta giden arkadaslar var herhalde yasak kapsamına girmiyormuş herhalde
Seroy 090714 hastaneyle muaynenin alakası yok canım sağlık kuruluşları açık özel de olsa devlette olsa randevun var onunla gidiceksin
Sibelrx 090714 yasaklarda hastaneye arayip gidebilirsin kontrolun varsa teline msj geliyo cevirmeye girersen onu gosteriyosun
090714 Sibelrx benim hastanem atmıyor ama nasıl olcak ki bilemedim normalde atmıyor yasaklarda atar berki