derya46 Anneler kalbinde carpinti olan varmi gebelikten önce oluyordu ama bu kadar degildi dahada artti
iremk derya46 bende de oluyor çoğu yerde okudum, gebelikte çarpıntı olması normalmiş yatarken dahi nefes nefese kaldığım oluyor😪
miniko_2308 derya46 çarpıntı gibi değil de sanki bazen kalbimin olduğu yerde minik bir kelebek hareket ediyor gibi oluyor, bir şey kıpırdıyor gibi oluyor. gebelikten önce daha sıktı aslında ama şimdi yine de korkuyorum doğumda bir sorun olur mu diye
Zehra-Arda derya46 geçmiş olsun bende aynı sorunu yaşıyorum 17 haftamda başladı hamilelikten önce de oluyordu ama hamilelikte çok çok arttı kalbim pır pır sanki içimde kuş varmış gibi kardiyolojiye de gittim yüksek atım göründü ilac verdiler hiç faydasını görmedim böyle çekeceğiz galiba bunu 28 haftamdayım 😔😔
derya46 Busra3509 benim tansiyon cok düşüyor bide bu carpintim cogaldi doktrada gitmedim henuz oyle sesli carpintim oluyorki nefesimi kesiyor canim😑
miniko_2308 derya46 ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ondan beri böyle oluyor, yine hamileyim ama insan ister istemez sürekli bir sorun oldu mu olacak mı diye stres yapıyor maalesef
Busra3509 derya46 bnimde aynı taaa en basından beri böle alıstm artk tansiyon düsük Nabız yüksek. 140 rn dusuk düşün Kalbim titrior resmen atarken gögsüm 😪 33 hafta oldum walla gelisme yok hala
Mavi34 derya46 benimde çarpıntı nefes darlığın vardı mutlaka kardiyoloji görsün gebelikte kalpte sorunlar çıkabiliyor dediler. Kardiyoloji baktı eko felan yapti temiz çıktı. Bi baktirin isterseniz