Semakrc zippirana benimde evim yakın diye tercih etmek istedim yetkin beyi düşünüyorum bende çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🙏🏻☺️
kalbimin_cicegi Gozde939e99e çok banel bir cümle söyliycem şimdiden affola 🙄 eşim erkek doktora gitmemi istemiyor 🙄
03264231 Bebisininannesi1202 benimde 2 . Hamileliğim daha yeni öğrendim ankara ya da yeni geldik detaylı ultrason kan idrar tahlilleri falan içinde mi acaba
Gokcecelik 1250478 merhaba paket aldım ben 12.haftada. 12.haftaya kadar olan muayene ücretlerimin yarısı düştü 11.600tl oldu. Direk 12000 ya da 12500 olmalı coşkun hocanın
Suheyla06 bensu2 evet var yaptırdım ☺️ Sizin var mı günel hocadan memnunmusunuz ben 2 kere muane oldum pek sevemedim 🙄
Gozde939e99e Gokcecelik cnm oyle bisey oluyormu yani bende 11.haftada alxam paketi buzamana kadar gittigim kontrol parasinı dusuruyorlarmi
bensu2 Suheyla06 evet bende paket aldım önce pınar hocaya gidiyordum sonra zeynep hoca şimdide günel hoca kadının aşığıyım 😍