Hayalis öncelikle çok geçmiş olsun. Yaşadıklarının aynısını yaşadım. Üstüne birde kimyasal gebelik yaşadım.. ilk gebeliğimde heöen kürtaj oldum. ikincisinde de kürtaj olmak istemedim ilaçla düşürmek istedim. Kaç gün sancı çektim hatırlamıyorum. Doğum yapar gibi sanki bıcakça parçalıyolar içini, korkutmak gibi olmasın seni bende senin gibi küraj olmak istemedim çekecem bu acıyı dedim. Baya da düşürdüm kan değerlerim filan çok azalmış hatta. Bi doktora gittim parça kalmış kürtaj dedi. Özel olduğu için para kazanmak için yapıyo heralde dedim. Devlete gittim onlarda aynı şeikilde kürtaj dediler parça var dediler. Başka bir doktora gittim oda için daha dolu kürtaj yapmak lazım. Yani anlayacağın kürtajı oldum. Ama bi arkadaşımda aynı sorunu yaşadı o evde kendi düşürdü. Hiç belli olmuyo yani. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Hiç korkma ben hemen sonra hamile kaldım 2 ay kadar ara verdim. Kimyasal gebelik yaşadım üstünede. Sonrası ay tekrar kalabildim çok şükür ki şuan sağlıklı ilerliyoruz. Bende iğne kullanıyorum.
seni çok iyi anlıyorım o yüzden Rabbim yardımcın olsun insallah 🌺