Dilekcnkn Margaret Yani ilk idrarlar diyorlar ama ben öğlenden sonra yaptım çıktı eltimde varsa çıkıyor zaten canım ☺️ Rabbim gönlüne göre versin
Margaret denizinprensleri2 @Mervebozkurt35 @Ilkayy @Dilekcnkn @Meleklerimmm3 @Damlayagmur @GulcanDongel @mlkkk @Goksugul Kızlar bı üç dört gün önce yaptım Bıde şimdi orucluyum nasıl olsa mideme bişey girmedi ki diye yaptım. İkisi de negatif Pozitif olsun diye bı beklentim yok Sadece adetim niye gecikti diye anlamaya çalışıyordum (17 gün gecikti ) Cuma günü özele randevu aldım hem muayene hem kanda hormonlara bakarlar bakalım neden gecikmiş 🤷🤷🤷🤷🤦🤦🤦🤦
Damlayagmur Margaret sabah aç karnina daha net oluyor bende sabahın 6 sinda yapmıştım ama adetiniz cok geçtiyse yapabilirsiniz :)
mlkkk Margaret ilk idrarı sonrası yok varsa her türlü çıkıyor adetiniz geçtiyse yapın beklemeyin boşuna
Taze_gebe Margaret gece boyu biriken idrarda en iyi sonuç çıkıyolar diyorlar ama varsa gebelik çıkacaktır ztn ben kendimi tutup sabah yapmıştım☺️
tatlican28 Ben çok küçük olmasına rağmen akşam üstü yapmıştım hemen belirgin bi şekilde çift çizgi olmuştu sabahı beklemenize gerek yok bence
denizinprensleri2 Margaret bende de öyle olmuştu canım doktora gittim duphaston vermişti ama senin ki inşallah hamileliktir 🤲🏻
Dilekcnkn Margaret İnşallah bir sorun yoktur canım bazen stres bile tetikleyebilir adetin gecikmesini