• Doğum
  • Bende doğurduummm 36+5 te gelen paşa oğlumm ve süper spinal sezeryanım🤩🥰

Sabah post açmıştım kızlar gören görmüştür belki suyum geliyordu idrarmı su mu çözemedim kalktık doktora gittik nişanımda gelmiş doğum başlamış dedi. Direk büyük şehir hastanesine geldik daha güzel diye. Nöbetçi doktor sezeryana alalım dedi suyum geliyormuş meğersemm çatım darmış ve zaten kalça çıkığı ameliyatlıyım diye. Hemen indim doğum odasında sonda takıldı (hiç acımadı) sonra sedyeye çıktım doğum haneye girdik gerekli işlemler yapıldı spinal iğnemi oldum sanırım benim acı eşiğim düşük kızlar çok rahattım panik falan hiç yapmadım ki normalde panikli bir insanımdırr😄 kafamı hiç sağa sola çevirmedim okuduğum tecrübelerden aklımda kalanları hep uyguladım. Ameliyat başladı 5dk içinde oğluşum çıktı yarım saattede ben çıktım bu kadar çabuk olduğuna ben bile şaşırıp kaldıımmm😳 şimdi odamızdayız oğluşum yanımda uyuyor mışıl mışıl küvöze falan girmedi 3100 gr doğdu pozitif bir doğumum oldu çok şükür dualarla girdim dualarla çıktım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ☺️❤️😍

tatlissannee adınıza çok mutlu oldum ben de erken doğum olacak çok korkuyorum ya kuveze gırerese kılosu yeterlı degılse

tatlissannee maşallah canım saglıkla büyütün bende 36+2 heran alınacak en geç cumartesi 37+0 ama o kıloda degıl bebegım tabı inşallah bende sizin gibi güzel şeyler yazarım 🤲🤲 cok dua ediyorum benım genel anestezi olacak doktorum oyle istedi

tatlissannee saglikli sihatli bir sekilde buyutun bebeginizi. Suyun nasil geliyodu canim. Bnmde idrarimi yaptikdan sonra daha idrar varmis gibi bi kac damla daha geliyo arkasina. Bnm de mi suyum siziyor ki

SeManuR06 canım sürekli gelmeye başladı benim suyum çiş gibiydi ama anladım bir şeyler olduğunu

tatlissannee rabbim saglikli uzun omurler verain yavrunuza darisi bizlerin basina bende bugun 31+4 haftaligim artik bi an once gunler gecsin istiyorum