beybikos EczSinemltnlk faydalı ama.icinde kıyma var hamuru.ince 😁 ben de dün acılı yedim tekmeler arttı 🤭
Zuhranas piremsesce mide bulantılarım yüzünden hiçbirşey yiyemiyorum. Ama ilk hamileliğimde bi oturuşta iki paket cips yerdim cocugumda maşallah nazar değmesin zehir gibi ama bizim için çok zararlı tam 26 kilo almıştım bu hamileliğimde akıllandım fit bir hamilelik gecirecem🤣🤣
beybikos piremsesce meyveler ya kendimi tutamıyorum. İnşallah şeker falan çıkmaz 😁 ayrım yok hepsi. Yemek vermeyin meyveyle gün geçiririm. 🤭🙈
ebruus Mumeray ben 8 haftaligim daha chips cok severim kotu seylerde ozellikle chips yaziyor agzima almiyorim bilerek normalde saglikli yiyen biri deilim misal bazen asitlide iciyorum ama chips ozellikle yazinca boyle kesrim suan hic yemiyorum🥺
Mumeray ebruus aynen bnde şu an 8 haftayım inşallah ilk 3 ay beyin gelişimi olsuğu için çok dikkat edilmeli iyi yapıyorsun cnm 😉🥰
Ebru1984 Nedense hep sağlıksız yiyecekler canım çekiyor. İnşallah bu durum geçicidir. Benimde cips çikolata tatlı dondurma gibi şeyler çekiyor canım. Sadece sağlıklı olarak meyveyi seviyorum.
Masal53 EceZ aynen öyle çok şükür kavuşturana ama kilosu çok pahalı şimdilik yedim diye fiyatının düşmesini beklicem nasılsa hevesimi aldım 😛😛😛😛