piremsesce Kızlar hamilelik döneminde vazgeçemediklerimiz neler olduu 🤭 Ben cipsten bi türlü vazgeçemedm yedikçe yiyesim geliyo🙈 sizinki neler?? 🤩
Gulsurmeli piremsesce Vallahi seçim yapamayacağım sevmediğim yemekleri bile seviyorum herşeyi ve hepsini yiyebilirim. 😁😁😂😂😂😂 Cipsin yeri tabiki ayrıı 🥳🥳
Semrahsnbt Şerbetli tüm tatlılar favorim . Ama olmazsa olmazım soslu mısır . Ne kadar yersem yiyim doymuyorum
Umut-Mucize Semrahsnbt piremsesce ben de patlamış mısıra kajun döküp yemeye bayılıyorum vazgeçemiyorum
0zge_gunayx Deniz59 günde 3 4 tane rahatça yiyebilirim heleki tadı hem ekşi hem tatlı karışımı bide sert ise bayılıyorum
AnayimBenAna_ Deniz59 bende ya Deniz59 bende domatese çok sardım bu ara yalnız değilmişim tuzlayıp tuzlayıp yiyorum :)
piremsesce Deniz59 bende gebeliğin başında domates yerdim annemde bende yemiş cinsiyetle alakası var mı bilmiyorm ama kızım olacak inşallah🤗
Mumeray Umbilik hiç içemiyorum ya nedense kızımda da öyle oldu hamilelik boyunca çay kahve içemiyorum içim almıyor. 😔
UralAybars0921 Senayyalcin doktorunuz izin verdi mi? Ben belki bir Umut ye der diye sordum doktoruma, asla hayır falan filan diyince eşim yedirmiyor. Ahtım var, doğum olduğu gün mayonezle patatesle falan yiyeceğim hepsini 🥰
melisa_ozgur_46 Fatosef düşük sebebi oluyor. Diye duydum aşırı fazla tüketen biriydim 3 aydir icmiyorum 2 kez denedim oda aşırı sancim oldu agzima vurmadim
piremsesce Fatosef ben bilmem kaç yıl oldu kola içmiyorm hamilelikte canım ister gibi oldu dedim dur o kadar uzun süre içmemişsn şimdide içmezsen ölmezsin diye kndimi telkinledim🤣🤣
Mumeray piremsesce cips çok telikeli cnm dikkat et içerisindeki monosodyum glutomat direk bebeğin beynini etkiliyor. Bnde çok cnm isterse nefsimi köreltecek bi tane yiyorum ama paketi almıyorum elime. Sende öyle yap cnm. 😁😉 Rabbim korusun inşallah bebişlerizi. 🤲🏻
piremsesce Mumeray ayy dayanamıyorum canım yemeyim diyorum ama işte, dikkat etsem de kaçıyo bazen🙈 aminn aminn sağlıkla alalım bebişlerimizi 🤲🏻 😍
ebruus Mumeray ben 8 haftaligim daha chips cok severim kotu seylerde ozellikle chips yaziyor agzima almiyorim bilerek normalde saglikli yiyen biri deilim misal bazen asitlide iciyorum ama chips ozellikle yazinca boyle kesrim suan hic yemiyorum🥺
Mumeray piremsesce nedense ben onu yapamıyorum ya şu anki gıdalarda hormon ve hastalık çok olduğu için bebeğime zarar verecek yiyeceklerdn uzak durmaya çalışıyorum. 😉
ogrencianne35 piremsesce sanırım sabahtan akşama kadar çikolata yesem hayır demem ama ilk aylar da öyle değildim gebelik şekeri çıktığından beri aksilik gibi çikolata yemek istiyorum yasak ya 😂