irorkay Kızlar normalde montessori tarzında alacaktım fakat araştırınca ve bakınınca bana büyüyen yatak daha mantıklı geldi. Umarım memnun kalırım. Nasıl bakar mısınız? :) sonradan yatak, çalışma masası oluyor ve şifonyeri ayrılıyor.. Kullananlar var ise memnun musunuz?
Dyg61 irorkay çok mantıklı doğru bir seçim benimkide büyüyen beşik oğlum iki buçuk yaşında beşik kısmını kaldırdım artık normal yatak olarak kullanıyorum çok memnunum
bzly irorkay yeğenim için böyle alınmıştı aynı marka, şimdilik bir sorun yaşamadılar ben de böyle istiyorum. Sağlıklı günlerde kullanın 🥰
irorkay Dyg61 öyle mi çok sevindim bunu duyduğuma. Yatak olduktan sonra yanına koruma vs de takılırmış zaten 10 12 yaşına kadar kullanılır dedi. Umarım öyle olur 🙏
irorkay bzly çok sevindim buna. Umarım ben de memnun kalırım. Aklım montessoride idi ama bunda karar kıldım :)
Minik47 irorkay merhaba nerden aldınız tam model ismi falan da var mı acaba? çok güzelmiş sağlıklı güzel günlerde kullansın 😊
UraSsmom irorkay Benim oğlum sağolsun yatakta 40 kere dönüp Bi türlü sığamadığı için bize uymaz ama çok güzelmiş güzel günlerde kullansın inşallah 💙
ysmn_kck17 irorkay Bende boyle çok amaçlı aldım . Uzun bir süre götürür dedim . Hayırlısı olsun inşallah memnun kalırız . Sagsalim kullanmayı nasip etsin Rabbim ☺️
irorkay ysmn_kck17 umarım memnun kalırız 🙏 montessoriden daha kullanışlı olacağını düşündüm ben 🙏 amin inşallah, sizin de inşallah 🙏