Kubra-nisan Ebruseyda nasılsınız durumunuz nasıl bende sezeryan ile doğum yaptım üçüncü günüm benimde
_Nurr- Ebruseyda Doğumdan sonra baş ağrınız çok mu oldu dikiş yerleriniz acıyor mu ve Doğumdan sonra nasıl bi pijama giydiniz 😇 şimdiden tesekkurler hayırlı uğurlu olsun bebisiniz 💞
esila1987 Ebruseyda hayirli sağlıklı olsun inşallah. Nasil gecti, agri çok oluyor mu, iğne vurma anında aci oluyor mu, hangi hastanede oldunuz? Aslinda sorulacak çok soru var da 😇
emiras59 Ebruseyda hayırlı olsun gözünüz Aydın 🌸 İğne vururken dayanılmayacak bir acı mı ondan çok korkuyorum da
ikizlerimveben Rabiacelebi belki sağlık sorunundan dolayı sezeryan oldu veya kendisi sezeryan istedi. Neden sezeryana karşı herkesin bir ön yargısı var ve sezeryanla doğum yapanlara sürekli neden diye soruluyor ben de onu anlamıyorum.
bebyjsf Rabiacelebi sezeryan dogumda ne var anlamadim ? İlla herkez normalmi dogurmak zorundada burda gelip gozun aydin diyceginize bekleseydiniz yaziyorsunuz 🤔
Ebruseyda _Nurr- ağrı değilde bacak uyusuklugu beni çok daraltti bı anca kalkmak istedim 🤭 şimdi ara ara yürüyorum gazim çıkmadı daha. Önden düğmeli lcwdan aldığım normal bı pijama giydim 🥰
Ebruseyda esila1987 Acı olmuyor hissediyor sunuz ama zaten her yaptıklarıni yapmadan anlatıyorlar ve kısa sürüyor beş dakikada bebek çıktı 15 dkda benim sürdü
Ebruseyda Arkadaş ne yazmış silmiş yorumunu göremedim ama ilk çocuğum iri bebek olduğu için sezeryan olmuştum bu sebepten bu çocuğumda sezeryan olmak zorunda oldu. Kimi neden ilgilendirir anlamam umarım mecbur kalmazsiniz konuştuğunuz gibi
emineveminigi Ebruseyda gözünüz aydiiin🥰 bende nasipse Perşembe spinal ile doğ yapicam insallah.. tavsiyeleriniz nelerdir şunu yanına al şunu iç ye vs ne bileyim işte 🙈🙈🙈
Ebruseyda emineveminigi kayısı kompostosu içiyorum ben gazım kolay çıktı ve yürüyorum ara ara. Bence kendin için herşeyden iki adet yeterli pijamanin penye olmasına dikkat edin diğerleri çok terletiyor