Gul2528 Deletedmom23234 doktor bana çikolata ye ama bitter olacak demişti birde 1 şişe su iç yürü öyle gel demişti çok hareketleniyor mis o zaman
Deletedmom23234 Gul2528 Ya sorun şu ki bizimki ultrasonda çok hareketli eli kolu kafası baya oynuyor ama inat etti sanki kapatıyor bacaklarını 🤭😅
Deletedmom23234 kelebegimm07 Tabikii canım hiç öyle düşünmeyin, sağlıcakla kucağınıza alin bebeğinizi inşallahh 🤍
Gul2528 Deletedmom23234 benimde her gittiğimde öyleydi bir kere gösterdi 23 üncü haftada ondan sonra yine kapatmaya başladı 😂 genelde kizlar gostermezmis ama
LeylaZehraYagmur Deletedmom23234 aynen öyle 2 defa baktık göstemeyince boş verdim babasıda uğraşma çocukla göstermek istemiyorsa karışma belki utanıyor diyor 😂 zaten 3 ay sonra kesiinn olarak öğrencem inşallah 😁 😁
rabiagucer03 Deletedmom23234 ALLAH’ım BİN KERE RAZI OLSUN RABBİM BÜTÜN EVLATLARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN O GÜZEL KALBİN HEP GÜZELLİKLERLE KARŞILASSIN NE GÜZEL KONUŞTUN ÖYLE ❤️
Cansel0694 Deletedmom23234 sanirim öyle oldu bide düsününce 27 sene önceki usltrason cihazlari sonucta suanki teknolojide bile yanilabiliyolar 😂😂
Ertugrulbebeginannesi Deletedmom23234 12de. Canım ultrasondan en az 30 dk önce. Tatlı bişi ye öyle dene bir de ama önemli olan hemen ye gir r değil en az 30 dk geçsin muayene öncesi
Deletedmom23234 Ertugrulbebeginannesi Ya vallahi neler yaptım neler 😅🤭 yok yani olmuyor göstermiyor 😅