Muzay Deletedmom23234 AhahHbzhz bende yarın ikili teste gidicem 11 hafta 5 günlük olucak tam merak ediyorum belki cinsiyeti de öğrenir miyim acaba 😊
Ebrar3435 Deletedmom23234 inşallah canım giderken randevu bilgini fln polise göstermen yeterli olucaktir
beybikos Deletedmom23234 11.ve 12. haftada kıza benziyor dedi.16.haftada netleşti. Devlete mi gidiyorsunuz, özel hastaneye mi cihazlarının özellikleri aynı degilmis
Deletedmom23234 beybikos Aslında her ikisine gidiyorum, rutin kontroller için devlete gidiyorum. Diğer türlü de özele gidiyorum 🤗
LeylaZehraYagmur Deletedmom23234 27 haftalık olduk hala öğrenemedim o kadar boş verdim ki doğuma inşallah 😂en azından sağlıklı olduğunu biliyorum o bana yeter
Deletedmom23234 LeylaZehraYagmur Neyyy🤣 bacaklarını sımsıkı kapatıyor değil mi, ya da bacak bacak üstüne atıyor 🤣🤣
beybikos Deletedmom23234 Dr. Kullanılan makinadan dolayı ozeldekiler cinsiyet te daha az yaniliyo demişti o yüzden dedim yanlış anlaşılmasın 🥰 sağlıkla gelsinler de
LeylaZehraYagmur Deletedmom23234 aynen öyle 2 defa baktık göstemeyince boş verdim babasıda uğraşma çocukla göstermek istemiyorsa karışma belki utanıyor diyor 😂 zaten 3 ay sonra kesiinn olarak öğrencem inşallah 😁 😁
nazkeve haftamda gittim hala net değil benim de yüksel ihtimal kız dedi ben kendimi öyle alıştırdım bir dahakine netleşir herhalde😁
Haticeackgzzz Deletedmom23234 göstermek istemezse göstermiyor 3 kez detaylı ultrasona girdim asla yüzünü göstermedi 3 kez gidip geldim hastaneye yemediğim şey kalmadı yürüdüm ama asla göstermedi ama allahtan 16 haftalıktan cinsiyeti gösterdi
Haticeackgzzz Deletedmom23234 bende hiç yüzünü göremedim çok merak ediyorum ama 28 haftaya giricez hala göstermiyor