Boldi Merhaba 🙋🏼♀️ uygulamada bebeğim sayfasında ultrason görüntüsü olan yerde ki reklam, duyuru vb şeyler kapanmıyor mu sizlerde de!!! Geçenlerdeki çekiliş duyurusu da günlerce kaldı . Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Znrr Boldi canım sizin bebeğinizin görüntüsünün üstüne koymuyorlar ki. Bi kaç gün kalıyor reklam, duyuru vsvs sonra kaldırıyorlar.
baby_mama Evet bende de aynı durum var. Çok sinir bozucu gerçekten, bebeğin resmini kapatıyor tamamen 🤦🏼♀️
Boldi Znrr ben de sizin dediğiniz gibi değil. Tam üstünde ve kapanmayan bir reklam. Üstünde olmasa rahatsız olmam da. Üstünde be kapanmıyor.
Znrr Boldi bende de varda çok takılmadım benim bebeğimin görüntüsü olsaydı orada ve onu kapatsalardı takılırdım ama herhangi bir görüntü😂 bir kaç gün sonra kaldırırlar zaten
Znrr Boldi canım mesele ne reklam konulması mı? Bu uygulamayı yapanda bir yerden para kazanıyor yani. Neyi bu kadar büyütüyorsunuz anlamadım açık konuşun sorunu anlayalım
Boldi Znrr bakın reklam sizdede mi sabit yoksa kapanıyor mu diye soruyorum. Yoksa ben mi kapatamıyorum diye soruyorum. Büyüttüğümüz birşey yok mevzuyu anlamaya çalışıyorum . Ayrıca büyütsem bile bu sizin probleminiz değil diye düşünüyorum. Sizin gibi bakmak zorunluluğum yok neticede etrafımda gerçekleşen olaylara.
Boldi Cicilibicili teşekkür ediyorum. Ben uygulamayı yeni kullananlardanım. Normalde reklamlar belli bir süre sonra çarpı işareti ile kapatma seçeneği sunar . İki defadır bunşekilde olduğu için acaba ben mi göremiyorum diye bilen kişilere sormak istemiştim.
baby_mama Cicilibicili keşke farklı yerde dursaydı. Temsili bebek resmini görmek, çevremizdekilerle paylaşmak bizi mutlu ediyor ama reklam resmi görmemize tamamen engel oluyor 🤷🏼♀️
Cicilibicili Boldi yok annemiz belli bir süre konuluyor ve dediğiniz gibi kapatılmıyor tıpkı çekiliş reklamı gibi. Nadir durumlarda bu şekilde konuluyor. Onun haricinde sabit şekilde bebek görüntüsü kalıyor🌸
Cicilibicili baby_mama geçici bir süre annemiz. Çok nadir bu şekilde oraya konuluyor reklam. Normalde sabit şekilde bebek görüntüsü oluyor🌸
Mom5444 Cicilibicili peki niye son haftadır her 3 dakikada bir reklam çıkıyor hatta bu yorumu yazarken bile çıktı eskiden bukadar çıkmıyordu 😣
Cicilibicili Mom5444 aslında normal reklam süresi 10 dk bir şeklinde. Bu kadar sık olması normal bir durum değil. Bildiriyorum yetkili birime hemen🌸