Samurtugba Merhaba arkadaşlar ben 17+3hamileuim 2 li teste doktor normal demisti 3 lü test oldi tabi doktor değişti o da normale yakın dedi sıvı alalım istiyosan kesin bilgi olsn diyosa n dedi yani şimdi normalmi degl mi bilemedim boyle bsy yasayan varmi
Znrr Samurtugba testlerde risk yoksa sıvı Almayada gerek yok diye biliyorum. Normalde demişler sonuçlarına. Bence risk yoksa durduk yere sıvı almak iyi bir şey değil.
Meless Samurtugba 2li testiniz normalse genelde 3lü istemiyorlar sizde neden yaptılar ki? Normal dediyse hiç sıvı alımına girmeyin bence
gulin-35 Samurtugba buyuk bı sorun yoksa sıvı aldırmak gereksız bende yas rıskı cıkmıstı perınatolog onemlı olmadıgını soyledı normaldı herseyı cunku muayenede amnıyon sıvı alınır ıstersenız ama onunda rıskı var dedı
Samurtugba Zeynep_elifnur bende öyle yaptim allahın izni ile istemedim sıvı alınmasını normale yakın dedi zaten
Mom789 Samurtugba gerek yok bencede yanlış yonelndirmis gibide olmak istemiyorum ama bu klinik doktorlari falan her testi istiyor saolsun şuan geriye dönsem sadece ayrıntılı ultrason girerim ikili yerine
Samurtugba Meless bende öyle dedim ama aklima takıldı sormak istedim 2li testim de nirmal dedi bi baska doktor
Meless Samurtugba normalse sıkıntı yoktur allahın izniyle sen içini ferah tut zaten 2-3 hafta sonra detaylı ultrasona giriceksin o daha iyi