Buseoztrk36 35 haftalık hamileyim bebeğim 2 kilo ve zayıf kilo alması için napabilirim yardımcı olun lütfen 🙄😪
Ilkayy Buseoztrk36 canım nekadar doğru bilmiyorum ama bi kaç kişiden duydum istersen dene yararlı şeyler sonuçta. Ceviz muz bal süt bilandırdan geçir onu öyle iç bebeğe kilo yapıyormuş ben hergün 1 bardak tüketiyorum
Nurcaa Buseoztrk36 tahin pekmez muz kaşar yumurta süt çok güzel kilo aldırıyor canım protein ağırlıklı beslen
plakayerli Buseoztrk36 herkes muz süt bal ceviz demiş tonbalığı nerden aklınıza geldi ilahi :) tonbalığını ben de çok severim hamilelik başladığından beri yemedim önerilmediği için
greybrde Buseoztrk36 konserve ürünler sakıncalı katkılı oluyor YouTube de zararlı olduğuyla ilgili videolar var yemeyin
irem-bartuata Buseoztrk36 bol bol kırmızı et, süt, yoğurt gibi protein ağırlıklı beslenmeniz lazım benimde bebeğim 32.haftada böyleydi beslenmeme dikkat edince hemen toparladı 😍🥰
busra-_-01 Buseoztrk36 benim de küçük haftada 100 gr bile almıyor havuç suyu muzlu süt çılbır kaşar kilo aldırırmış ben pek yiyemiyorum günde 2 öğün ve meyve felan giyebiliyorum doktorum sürekli bunları ye diyor 37 de zorla 2500 oldu
mom6565 Buseoztrk36 canım günlük meyve suyu maden sodası süt kaşar peyniri meyve tuket sıvıları 2 bardak tüket aşırı kilo alır Allahin izniyle