Mervee5959 Benim çok yürüyünce ağrı oluyor bileğimle dizim arası üst tarafı çok canım yanıyor adım zor atıyorum bide kalçamdan tutuyor ağrı temizlik yapayım biraz yorayım kendimi
gamzelianne1 Leyla04 galiba bebegin kemik gelisimi esnasinda bizden beslendigi icin biz gucsuz kaliyoruz ama magnezyumu ictikten sonra cok rahatladim😌
Leyla04 gamzelianne1 inşallah bende rahatlarım daha dün başladım magnezyuma 2. Gebeliğim ilk gebeligimde karnımda hiç böyle birşey yaşamamıştım muz ve sodada içmeye çalışıyorum ve farkettim çok ayakta kalıp yoruldugum günler oluyor sanki
fatosozmenacat Ysmn029 ayyy aynen benimde 31 +1 haftalık oldum bacak kramplarından ağlıyorum hergün benim gebelik öncesi huzursuz bacak sendromu ve fibromiyaj hastalıklarım var gebeliğim o kadar kötü geçiyor ki her gün hastayım ama bacak konusu bambaşka insan ölüp diriliyor resmen allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻😐🥴
hanimhanimcik bu gece uyandım sağ bacağım çok rahatsızdı tam kramp desem değil sanki huzursuz bacak sendromu gibi bişey oldu henüz 15 haftalığız eyvah bacaklarım ağrımaya mı başlayacak didim aman yarabbim didim😱
Sehera1 Senaemil benim bir kez oldu gece uykumdayken sonra yoga yapmaya başladım orada bi hareket gösteriyor yatmadan önce yapın krampların önüne geçer diye ben de Akşam 10-11gibi yapmaya çalışıyorum, kramp şu ana kadar bir daha olmadı çok şükür
Mltems HappyMom hergün 1 adet kızılay Erzincan (magnezyumu bol) maden suyu içiyosunuz ve kramp girmiyor🤩
ege_ayaz_mom HappyMom 6 haftaligim şu anda benimde şimdiden bacak ağrılarım başladı iki hamileligimdede bunu yaşamamıştım ama bunda erkenden başladı😶
Esrakynr -1prens1prensesannesi- bizde 24+4 asırı bel ve kalça agrım var anca uzanıp dınlenırsem gecıyor kramp agrı oldugunda magnezyum ıcıyorum😣
Leyla99 Cox ozur dileyerek bi wey soyluycem.ben azeriyim.şu kramp kelimesini anlayamiyorum.kramp agrimi?bi aciklama yaparsaniz cok sevinirim
Elifasaf123 Dinlenmeniz lagzım çok ayakta durmayın birde bu dönemde göbek fıtığı çıkıyormuş ona baktırın ben geçen bu şikayetlerle gitttim ama şükür iyi çıktı ama zorlanmayın destek alın yataktan kalkarak eşinizden desteksiz kalkmayın dinlenmek çok önemli