eslemeslem Smyra01 ben yaşadım 5. Haftamda başladı 13. Haftaya kadar da ara ara devam etti eğer kanama miltarınız leke gibi değilde fazlaysa ve parlak kırmızı veya pembe renkli ise bence yarını bekleme acile git yarın tekrar gidersin
Seyma46-46 Smyra01 yerleşme kanaması olabilir kırmızı olmadığı sürece bir problem olmaz demişti bana ebe. Kırmızı olduğunda direk doktora git demişti. Tabi bir doktora gitmek lazım düşük vs. Tehlikesine karşı
winteriscoming Smyra01 acile gitme şansınız varsa yarını beklemeden gitmeniz daha doğru olur. Sıkıntılı bir durum yoktur umarım ama varsa da ne kadar erken müdahele o kadar iyi
Smyra01 eslemeslem leke görünümlü kırmızı değil teşekkür ederim 🙏🏻 düşük belirtisi mi acaba ilaç kullandınızmı
eslemeslem Smyra01 benim kahve rengi lekeler tarzındaydı kesenin etrafında kanama var demişlerdi acilde iki doz iğne yapmışlardı ertesi gün kadın doğum doktoruna gittim oda progestan başladı bir ay falan kullandım
elisa123 Smyra01 O haftalardayken bnmde kahverengi akıntı olmustu düsük riskim oldugunu ogrendim progestan fitil kullandım ihmal etme