syazkaannn01 11isimsix ilk 3 ay benimde vardı ve kanamam vardı. iş yapmadım yattım sağlıklı beslendim cinsel ilişki yasak uzak durdum Progestan mutlaka kullan , korkma çok sakınma dua et bol bol . Aklıma gelen bunlar ☺️ bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah
BirMuallime 11isimsix 7.haftadan itibaren benim de vardı düzenli progestan kullandım 31.haftaya kadar hiç iş yapmadım arada yemek yaptım sadece uzandım otururken de ayaklarımı uzattım dinlendim uzun yürüyüşler yapmadım cinsel hayat yok zaten.31 e kadar böyle geldi şükür şimdi 33.haftadayım iki haftadır da erken doğum riskim var ama şükür bekliyor kuzum daha
Ilkayy 11isimsix 11+4 te benim kanamam geldi şakır şakır doktora düşük yaptım diye gittim çok şükür düşmemiş. Hemen hastaneye yatış verildiler 5 gün hastanede yattım kanamam durunca taburcu oldum hala tehliek var 13 hafta oldum yat kalkma dinlen kuzum ilaçlarını iç mutlaka ben haftada bir iğnede vuruluyorum
arzubldk 11isimsix benim 6+4de öyle olmuştu doktor ayaklarını yüksek tut sürekli yat dedi bende uzanıp ayaklarımı hep yastıkla yükselttim ev işi falan yapmadım kalkmadım bile yerimden sonra düzeldi şu an şükür 16 hafta olduk bile bol bol dinlen güzel beslen ve ayaklarını hep yukarıda tut ☺️
Ayferrr25 11isimsix benim 6 haftalık öğrendiğim gün kanamayla acile gittim düşük yapıyosun dedi doktorum ondan sonra düşük yaptım zaten kendiliğinden düşük yapıyosun dedi