Balogluubusraaa 28+ 4 haftaligiz bugun doktora gittim bebek 2 hafta önden gidiyor perinatolojiye git dedi. Ama öyle panikle söyledi ki içime kurt düştü Bu normal mi başına gelen var mı? Asiri korkuyorum kötü bisey mi yardım eder misiniz?
bebyjsf Balogluubusraaa bildigim kadariyla erken dogum olmaz ama dogumda zorlanabilirsin bana doktor oyle demişti tam gününde dogar ama iri bi bebek olabilir dedi
eslemeslem Balogluubusraaa bi sıkıntı yok tüm bebeklerde 2 hafta önde veya 2 hafta geride geliyor olabilir demişti benim doktorum gelişimi düzenli devam ediyorsa durmuyorsa önde veya geride olabilirmiş
Mhr13 Benim oğlumda benden 3 hafta önde gidiyor ben 31+3 haftalıkken bebeğim 33+6 görümüyordu ultrasonda doktorum normal dedi bence başka bir kadın doğum uzmanına görün derim
Mhr13 Balogluubusraaa tatlım benim doktorum bana normal dedi kimseyle kendini kıyaslama her gebelik farklıdır sen yine de için rahat etsin diye başka bir doktora git muayene günün gelene kadar 2 doktora gözükmüş olursun panil yapma diye diyorum. Seninki normal olur benimki anormal olur yada tam tersi. Sen git görün normalse o zaman için rahatlamış olur 😊
Balogluubusraaa Mhr13 cok canim sıkıldı öyle bi ciddi söyledi ki insan korkuyor başka doktora da gidicem
Mhr13 Balogluubusraaa git mutlaka canını da sıkıp bebeğini strese sokma. 1 doktora da git 2 doktora da git için nasıl rahat edicekse umarım bir sıkıntı yoktur sağlıkla al kucağına inşallah