Nuray11 ArminN ben 30 hafta oldum her ay komtrole giserken bu sefer doktor değiştirdim buda 7 hafta sonra gel dedi benim bildiğim yaklaştıkça daha çok çağırması lazım
paradiseeeeee ArminN 37 dem sonra 10 gün sonra gel dedi 😂 zaten sadaka gitmesem çocuk gelicek kendilinden
Sermec27 ArminN 30 a kadar ayda bir gittim 30+4 haftalık hamıleyım 32 de cagırdı sonra 34 te 34 ten sonra haftada bir 35 36 37 38 de sezeryan olcam Allah nasıp ederse 🤲 🥰
Sermec27 ArminN canım benim ikinci gebelik riskli gebeyim kayıplarım var aslında 39 da alan varda ama beni 38 de alacak doktorum 🥰
Pambix ArminN İlk haftalarda riskliyik diye çağırmıştı. 3aylik olduk çok şükür artık 3hafta bir geliceksin dedi. İlk gebeligimde 32 haftadan sonra iki haftada bir gitmiştim.
Pambix Şimdi İki haftada bir gittim 3aya kadar, artık 3haftada bir olcakmis.sikinti olmadığı sürece..sanırım 7aydan sonra yine iki haftada bire düşer.
Mom084 ArminN 32 de başladı canım 34 de gittim, 36 da gideceğim inşallah şimdi sonra da haftada bir dediler, inşallah Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin nerede varsa