Mihraa Merhaba arkadaşlar 7+5 haftalık hamileyim bu haftalarda tatile giden varmı bi sakıncası olurmu acaba doktoruma sordum havuza girme dedi denize girebilirsin dedi ama yinede korkuyorum Aranızda giden varmı nasıl geçti bi sıkıntı yaşadınızmı çok gitmek istiyorum ama çokta korkuyorum havalar çok sıcak daha belli değil ne zaman gidiceğim ama yinede çok merak ediyorum ona göre gidicem yolculuk falan sorun olurmu
MucizemE Mihraa ben 21 haftalıkken gittim Nisa’n ayında şuan 33 haftalık gebeyim birşey olmadı çok şükür havuza gitmedim denize girdim gezdim tozdum gitmek istiyorsan biraz daha zaman geçsin 15 haftalık 10 haftalık felan ol bebek yerleşsin iyce tutunsun
Zhrnc Mihraa bebişin tutunma aşaması olduğu için bırak denize girmeyi ben yolculuk yapılması taraftarı bile değilim açıkçası Allah korusun kanamaların en çok yaşandığı dönem ilk 3aylık dönem Riske atmaya değmez bence
Glmgkcmm Mihraa bende 7+5 im pazar aksami yola çıkıyoruz denize bi kere girmeyi düşünüyorum ama havuza girmicem Allah korusun bebeklerimizi ama olacaksa her türlü oluyor mantigindayim galiba biraz dikkatli olmak yeterli olcaktir diye düşünüyorum kendim için
Mineszn Mihraa hamileliğim başından beri geziyorum uzun yolada gittim tatilde yaptım doktorum kısıtlamadı bayramda memlekete gidip geldim haftaya yine tatile gidicem 33+1 haftalığım son zamanlar gezmek için dikkat ederseniz bir şey olmaz allah korur ne kadar üstüne düşerseniz bir şey olur içinizi rahat tutun