ZbeydeahinBozkurt Bnde içiyordum hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım bırakamıyorum diye birşey yok bence bırakmak istemediğin için bırakmıyosun şimdi bırakmayan hiç bi zaman bırakmaz zaten.
Dryaelik Oznur dr bırakamayan annelere günde 5-6 adete kadar izin veriyor tabiki zararlı ama çok iyi proflar var anneye tamamen bırakması anneyi ve bebeği sitrese sokmak demek diye açıklıyor bende bir sağlıkcıyım evevt sigara zararlı erkek doğum düşük kilo kontrollerde hekimin uyarır Zaten çevremdeki 5 hamile dr gebelik zamanlarında gördüm yemeklerden sonra içerken dr söyle içtiğini
Oznur Dryaelik Canım doktorum biliyor 5 tane normal dedi ama sen zorla 3 iç demişti şimdi 20+2 haftalık oldum komple bırakacaksın yanında dahil içmicekler diyor ama bırakamıyorum bende günde 5 tane içiyorum. Doktorlar mı içiyor hamile olarak
Mineebd Dryaelik bende aynı şekilde duymuştum. Nescafe, filtre kahveye kesinlikle izin vermeyip anne ve bebeği strese sokmamak adına 5-6 ad. Sigaraya izin veriyorlarmış.. tabiiki doğru birşey değil ama..
ZbeydeahinBozkurt Oznur akrabalarımda gördüm doğduktan sonra göz rahatsızlığı ses kalınlığı sürekli hastalanma bünye zayıflığı geç konuşma ki bunlar iyi olanları bir de daha kötü sonuçlara sebep olanlar da var bence çok büyük vebal alıyosun ya sakat doğsa sağlıksız olsa bunun vicdanını nasıl taşıyacaksın
Minikfasulye ZbeydeahinBozkurt her dediginde haklisin ama SAKAT degil ENGELLI.. lutfen biraz hassas ve saygili olun o kelime ne kadar igrenc bisydir ya.
Dryaelik Oznur evevt cnm dr içiyor malesef herkeİn nefsi iradesi başkadar malesef ben okadar hayatımda kati asla insanlara zorla birşey yaptıran iddalı laflar eden bir olamadım en iyisini dr bilir onunkine birşey olmadı seninkinede olmıcak değil tabi herkesin bünyesi sistemi farklı onun için en iyisini dr bilir uymanda yarar var düşündüklerini. Açık açık dr ilet orta yolu bulursunuz
Nursem Oznur Önceden içiyordum. Eşim kesinlikle sigara için bir eş istemiyorum demişti. Onun için bırakmıştım. Arada birlikte kahve yanında içiyordum. Ta ki miniğimi öğrendiğim an kendime değil ona söz verdim inan o verdiğim söz aklıma geldikçe nefret ediyorum sigaradan. İnşallah sende yakın zamanda bırakırsın canım 🙏🏻
Pelinnn Ben de sigara içenlerdendim hatta sıkıntı stres iş hayatı derken günde iki paket ama hamile olduğumu öğrendiğim gün ilk hamileliğimdede şuanki ikinci hamileliğimdede öğrendiğim gün bıraktım 👍👍 bırakamıyorum diye birşey yok yeter ki iste ilerde allah göstermesin o çocuğun başına senin iki dklık sigara zevkin yüzünden birşey gelirse o vicdanla nasıl yaşarsın onu düşün 🤔 Elinden geleni değil fazlasını yapıp sigarayı bırakmalısın 👊🏽👊🏽👊🏽
Kubraekn Bende tiryakiyim ama öğrendiğim gün paketi kırıp attım , eşim balkonda içiyo yanımda içmesine dahi izn vermiyorum herşey bebeğimiz için ona bile bile nasıl zarar veririm sen de yapma nolur iradeli olmaya çalış🙏
Handeaslan39 Kubraekn KESK'e çok kötü oluyorum her içtiğimden azalttım ama KESK'e bırakabılsem tamamen çok istiyorum eşimden gizli içiyorum anlasa çok kötü olur yani 😏
MelekBaranMahmut Oznur bende ilk başlarda içiyordum strese girince bayağı abarttım şuan gunde bir iki belki hiç icmiyorum çoğu zaman 8.ayimiza girdik ben seni anlıyorum bırakmaya calistikca kendini zorlamiycam birakamazsin ama bir gün içme sigara isteği geldiğinde birşeyler at sonra kendin istemeyeceksin içmeyi birde içindeki bebeği normal kucağına aldığın bebek kadar büyük düşün o zaman ister istemez icemiyorsun yada çok az .
Didem Oznur gebe.com da bununla ilgili bir yazı var anne sigara içerken bebek yüzüne çok temasta bulunuyor yüzünü kapatıyor bence o görüntüyü gördükten sonra içemezsin 😔
sinemkumandanveren Oznur Hope8 merhaba neden o kadar takviye alıyorsun doktor ne için Önerdi birseyler mi eksik sizde bende 21 haftalığım 3 aya kadar düsük tehlikem vardı fitil falan kullanıyordum ayrıyetten kan ilacı d vıtamini falan ama Çok şükür atlattım suan sadece kan ilacı kullanıyorum
Handeaslan39 Oznur yok çıkmadı çok şükür çok korktum ama çıkacak diye ama çıkmadı rabbime şükürler olsun