Mmhtpmhmt04 Kvsraykt bende çıkmadı gebelik şekerinin kilo ile alakası yok . 86 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim sekerim cikmadi. Ama tanıdıgim çok zayif oluo hamile kalan arkadaşımda çıkmıştı
Seferiyehatun Pambix bende dikkat ediyorum şimdi bakalım doğuma ne olacak. Teşekkür ederim sağolun. 🌷❤️
Eski9 Kvsraykt şuan 101 kiloyum 88 le hamile kaldım biraz hızlı ve fazla kilo almama rağmen çok şükür şeker çıkmadı yüklemede 75 Gr lik yapildi
Tugcedogru Kvsraykt valla kızlar benim ailemde ve eşimin tarafında şeker yok kiloluda değilim 55 kg hamile kaldım 27+1 im 60 kgyum 50 gr yüklendi şeker 175 çıktı dr çok şaşırdı 5 gün sonra tekrar 100 gr yine yapıldı 3. Saat sonunda 95 çıktı bende anlayamadım bu fark nasıl oldu diye
Kvsraykt Tugcedogru Yaaa çok garip gerçekten gebelik şekeri diye boşuna denmiyor demekki bebek etkiliyor bütün hormonları vücudu
Aysebetul00 Fazla kiloyla hamilelik çok riskli. Bir an önce verirsiniz inşallah kiloları. Gebelik sekeri çıkmayabilir ama bubdemek değil ki sağlıklı bir vücuda sahipsiniz. Ben hamiellikte 70lere çıktım da fazla kilo çok kötü bir şeymiş gerçekten.
Kvsraykt Aysebetul00 bizde istemezdik inanın ama herkesin farklı sebeplerle kilosu var ve veremiyor çocukluğumdan beri hep normal kiloda olmak istedim ama bir şekilde verip tekrar aldım hiç kimse yaşamadan anlayamaz
Kvsraykt SutlacimiYedimmiBen 112 kiloydum 103 kiloyum şuan ve ödüm kopuyor alacağım diye diyet yapmıyorum ama işte biraz fazla yesem alacağım hemen biliyorum 21+2 oldum