arzubldk Diyelim ki anne karnında bebeğin kalbi durdu ve kontrole gitmenize 2-3 hafta var daha bunu anlayabiliyor musunuz belirtisi oluyor mu?
TheBaby arzubldk Arkadaşın bebeği öldü canım 8 aylıkken. Ölelide 1 hafta olmuş. Kontrolde anlaşıldı. Kadın anlamamış
Aybigen arzubldk hareket halinde değilse anlaşılmıyor. Benim 4bucuk aylıktı bebeğim henüz hareketlerini hissetmemiştim kontrolde öğrendim. Ama ileriki aylarda bı iki gün hiç hareket yoksa şüphelenilebilir.
N-h-e123 Ben geçen sene düşük yapmıştım 16 haftalıktım kanamam olmuştu hastaneye gittim ve anlaşıldı ki kalbi duralı 2 hafta olmuş
arzubldk Esraakk ben daha 16 haftalığım hareketlerini hiç hissetmiyorum zaten ilk gebeliğim olduğu için geç hissedermişim ama aklıma hep bu geliyor üzülüyorum her hafta kontrole gitmek istiyorum resmen 🥺🥺🥺
arzubldk Demetslt acaba şey diye düşündüm hamilelik belirtileri ortadan kalkar mı öyle anlar mıyız mesela benim 8 haftadan beri hep bulantım var allah korusun bişey olsa bunlar olmaz galiba
Demetslt arzubldk benim bulantim yoktu zaten herhangi bi belirti vermemisti progestan kullaniyordum belkide ondandir. Bebeginiz saglikli jse dusunmeyin boyle seyler😍🌹
Irmak13 arzubldk 3 kere ben 22 15 17 haftıliklardayken hic fark etmedim kontrole gidiyordum kaplerin durdugunu soyledi bana doktor hastalanmiyordum kanamam olmiyordu utrasyanda muayne ederken kalbi durmis diyordu. 3 kereede ayni sey oldu
arzubldk Demetslt istemsiz kafam hep takılıyor bide çalışıyorum acaba çok mu yoruyorum diye bile düşünüyorum valla vicdan yapıyorum biraz 😥
Gamzeakd arzubldk bence böyle şeyler düşünetek kendinizi ve bebeğinizi streese sokmayın . Burda yazılanları görünce insanın morali bozuluyor . 🥺
winteriscoming arzubldk ileri haftalardaysanız hareketlerini hissetmeye başladıysanız uzun süre hareket etmezse şüphelenebilirsiniz ama öteki türlü maalesef kanama lekelenme görüp dr a gitmeden anlayamazsınız.