Beyzosss Anne Bebek bakım çantası önerilerinizi bekliyorum hangi marka aldınız ? E bebek aggu bebe çantalari alınmalı mı sizce? Abartmak gerekiyor mu yoksa normal bir çanta ideal mi
Haticeeciftci Beyzosss Trendyoldan bebex anne bebek bakım sırt çantası alabilirsin. Ben aldım ve çok kullanışlı. İçi baya geniş, bölmeleri çok fazla. Bence güzel. Fiyatı da 70 TL ☺️🥰
Portakalgeliyor Beyzosss Valla ben valiz gibi çantalar var ya ondan aldım baby wind yazıyor üstünde instagram bebella yada kaan bebe olarak 2 sayfası var ordan aldım ..
mirzabebek-0121 Beyzosss bende e bebekte aggu bebenin 60 TL lik bi çantası vardı tam alacaktm o gün bi baktım bitmiş
Portakalgeliyor Beyzosss decatlondan 15 tl çantalar vardı bir ara bilirsiniz belki onu kullancam çok gerekirse :)
Leylackrby Ben kanken marka çanta aldım çok kullanışlı 9 litre hacmi var şu gecirmiyor bütün üniversite hayatımı kankenle geçirdim smdi bebeğim için yenisi aldım
kubratopal35 Beyzosss https://resmim.net/i/o6voq bundan aldım 20 liraya 😌 ikinci bebeğim nasipse diğeri 2 yaşında ona 150 liraya USB bağlantılı termoslu falan almıştım ama ikinci olunca hayatta yetmez onu kenara kaldırıp bunu aldım 🥴 valiz gibi ne varsa doldur 😂
Beyzosss kubratopal35 güle güle kullanın Allah bağışlasın inşallah benim daha ilk olduğu için sırt çantası düşünüyorum rahatlık açısından