Nurciv Kizlar Ben clomen tedavisi icin adet olayim diye bekliyorum. Pcos liyim. En son 25 mart da reglim basladi gecikince test yaptim nasil resim yüklicem söylermisiniz
Merve-1109 Nurciv googleye img yükle yaz canım ilk çıkana gir sonra orda yükle yazıyor galeriden geç yükleye tıkla yüklendikten sonra aşağıda link oluyor onu kopyala buraya yapıştır kuzum
Mizgin2020 Nurciv prodoctor mu bu testin markası oysa yanlış cikiyo benmki bundan daha belliydi ve yoktu üzmek değil amacım sadece yaşadığım için söylüyorum
Nurciv https://resimyukle.io/r/XKxIHQr9hx Kizlar bu ne demek oluyor. Artik ikinci silik cizgiler bi anlam ifade etmez oldu Bende. Hicbir belirtim yok
KkubraOz Nurciv umudunu kırmak istemiyorum ama yok gibi. Adete yakın benimde bu testlerde böyle çıktı varla yok arasında bi çizgi. Net bi kırmızı çizgi görmedikçe bu testler çok yanıltıcı ama eğer şüphen varsa direkt kan ver kanda çıkart varsa
Merve-1109 Nurciv gölge gibi bişey gördüm ama bilemiyorum canım bir iki gün sonra tekrar yap istersen
Nurciv Belim cok agriyor bundan önce kimyasal gebelikte öyle olmustu Onun disinda Hicbi belirtim yok:( Doktora da gitmek istemiyorum hemen Bende bilmiyorum ne suan ne istiyorum:()
Nurciv Mizgin2020 Evet canim prodictor kimyasal gebelikten sonra o kadar cok silik test vakasi yasadimki sevinemiyorum bile hamile degilim diye ayarladim kendimi.
Mizgin2020 Nurciv bende 16 aydır bekliyorum dün adet olmam gerekiyor du olmadım daha bekliyorum işte inşallah olmam
Nurciv Mizgin2020 Hic kolay degil Allahin dedigin olacak ama onun bir bildigi var. Bende kaset Test yaptim ondan Hic cizgi yok
Nurciv Tek belirti agizda metalik bir tad sürekli ayran icme isteyi. Hamilelik belirtisi olabilirmi acaba vucüdumu dinlemekten bir hal oldum😅
Mucizepamugum Nurciv insallah canim Rabbim hayırli haberler duyursun hayirli saglikli evlatlar nasip etsin kendi hazinesinden 🤲❤