yararozlem Kızlar, eşleriniz varikosel den kaç zaman sonra düzeldi veya kaç zaman sonra hamile kaldınız? Şuan Proxeed Plus kullanıyo benim Kocam artış var değerlerde ama hamile kalamıyorum bilmiyorum neden? Benim gibi olan veya yaşayan varsa yazabilir mi?
Cansu101706 yararozlem bizim bir tanıdığımız haziran ayında ameliyat oldu. Ertesi sene temmuzda oğlu doğdu
Pcosluhayat yararozlem Eşim ameliyat olmadi ama proxeed plusun yaninda keçiboynuzu kürü kullandik. Kuru yemis,muz ,bitter çikolata,nar bunlae sperm kalitesini artiriyor. Bizde 1 ayda cok fark oldu.
afrasil yararozlem bende de öyleydi esimin deger düzeldi 3 4 ay denedim sonra film cektirdim tüpümün birisi kapalyms yeni cektirdim deneyeceğiz bakalm hayırlısı artık sizede tavsiye ederim vakit kaybetmeyin
sezcag Doktor bi spermin oluşması 6 ay alır demişti ama 3 aydan sonra hamilelik beklenebiliyormuş benim eşim ameliyat olduktan 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
yararozlem Yarennn01_ spermatozoa sayısı 46,000,000 Total spermatozoa sayısı 64.400,000 ileri hareket 42% Morfoloji 3%
Kestanesekeri Eşim kullandı o ilacı değerleri arttı ama tam çözüm olmadı bir sene ilaç tedavisinden sonra ameliyat oldu ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım