Minerva26 10 mayısa sezaryen tarihi almıştık ama acele etti kızım 23 nisanda geldi. Aniden suyum geldi. Zorunlu sezaryen olduğu için hemen ameliyata girdim. Telaşlı ama güzel bi deneyimdi. Mayıs annesiyken nisan annesi oldum. :)
3MelekAnnesi3 Minerva26 cocuk bayramına katılmak istemiş minik prenses olabilir annesi saglıkla büyüt 🤲
B_isik Minerva26 aaa ben de mayıs annesi olcam inşallah 4-5 gün önce başka postta görmüştüm yazını zorunlu sezeryan falan yazmıştın ay dedim aramızda 2 gün var. Ya sen doğurunca ben de heyecan yaptım şimdi olmaz böyle 😂
Minerva26 Aryam-15-15 belden uyuşturmalı sezaryen oldum bebeğin çıkması ve benim işlemlerim toplam 1 saat kadar sürdü
Senaa-5454 Minerva26 benimde erken doğum riskim var biraz telasliyim 29 haftaligiz suyum azalmis korkmuyorum da
Zeynep0606 Minerva26 kac kilo dogdu cnm benimde erken dogum riskim var senin haftana gelebildim sayilir suan
Minerva26 B_isik benim bir 35 haftalıkken sancılarım vardı ama sancı önlemek için ilaç kullanmaya başlamıştım 1 hafta dayanabildi😁
Nureda28 Minerva26 sağlıklı olsun da birazcık erken gelmiş önemli değil😊bu prensesler neden byle sabırsız ya
Minerva26 Nureda28 tersti benim bebeğim ayaklarıyla suyu patlatmış olabilir dedi doktorum :) kızlar çok sabırsız😂
B_isik Minerva26 heee anladım ay olsun sağlıklıysa bi problem yok 🥰🥰🌺 Allah analı babalı sağlıkla büuütmeyi nasip etsin 🙏❤️
Zeynep0606 Minerva26 benimde 35 te 2600 du bu cuma 36 oluyorum bakalim kac diyicek bayram oncesi alicaklar benide mormalde bayram sonrasiydim