Hiranurelifismail Merhaba anneler erkek bebek isimleri onerirmisiniz bana rica etsem 😊 şimdiden tesekur ederim🤗
Demetk Hiranurelifismail farkli istersen eşim cesur istiyor belki sen beğenirsin.ben begenemedim.benim istediğim isimler miraç semih vs.
Minnakkkk Hiranurelifismail deniz aras yusıf Mirza emir ali Ömer Efe bunlar benim listem ama eşim hicçbirini istemiyor 😂
Hiranurelifismail Demetk 🙈 tesekur ederim bende begenemedim benimde eşim tuğra istiyor ama ben soyadimiza pek uyduğunu düşünmüyorum
Hiranurelifismail Minnakkkk ah bu eşler 😀🙈 bende çok isim buldum ama işte benim eşimde erken daha diye geçicidirmekte şuan
Hiranurelifismail Demetk benim aklımda Kayra ege Metehan eğe-han gibi isimler var ama eşime begendiremedim daha 🙈 bende emin degilim
karanfilll Hiranurelifismail biz arif kemal ❤ henüz netleştirmedik eşim tarafından ama benim kafamda netleşti. ☺
Hiranurelifismail Merve-1109 bende düşünmüştüm o ismi ama miraclar yaramz oluyor diye vazgeçtim ikinci isim olarak egeyi düşünüyorum aslında 😊