Kedisever3535 Kızlar idrar tahlilinde lökositin karşısında negatif yaziyo öyle birçok değer var negatif pozitif yazıyor sayısal değer yok. Altında her sahada 3 -4 lökosit 7- 8 epitel bol miktarda bakteri görüldü yazıyor. Doktor Aquementin ve uromisn verdi tek seferlik. Bu antibiyotiği kullanan var mı..doktor verdiyse zararlı değildir ama antibiyotik ya yine de korkuyorum. Gecmesi icin neler yapabilirim
Mervekaynak Kedisever3535 bende çok kullandım hala da kullanıyorum antibiyotik. Cumartesi günü ıdrar kültürü vereceğim. Ne yazık ki gebelikte bu tejikeli bir durum ben 5. Ayından beri kullanıyorum. Doktorunuzu dinleyin en iyisini o bilir
Eslem1 Kedisever3535 gebelikte enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli diyorlar benimde başından beri enfeksiyonum yeniliyor bana da sağlık ocağı vermişti doktoruma sorduğumda kullan dedi
Pelin__1 Kedisever3535 Kullan canım ben de kullanıyorum şu anda kullanamzsan ve enfeksiyon ilerlerse bebeğin suyunu patlatıp erken doğuma sebep olabiliyor. Bunu göze almayı kimse istemez☹️
Kedisever3535 Mervekaynak bende 24+5 teyim Siz hangi antibiyotiği kullaniyosunuz değerleriniz neydi. Korktum simdi
Mervekaynak Kedisever3535 önce 75 idi sonra düştü sonra bidaha yükseldi falan. Monceflus kullandım lökosit bende pozitifti
Eslem1 Kedisever3535 zimaks diye bi ilaç şuan ikinci kutum bi ray önce tekrar kullanmıştım yine enfeksiyon var dedi
Kedisever3535 Mervekaynak bende negatif yazıyor her sahada 3 4 lökosit görüldü yazıyor. Doktounuz ne diyor bu duruma peki
Mervekaynak Kedisever3535 kültür bakacağız diyor oda istemiyor olmasını doğumu sıkıntıya sokabilir demişti son aylarda özellikle daha önemliymiş
Mervekaynak Kedisever3535 onu hiç bilmiyorum açıkçası araştırmadım da ama nasıl olacak bilmiyorum ben 5.ayimdan beri ilaç kullanıyorum 8. Ayındayım hala geçmedi yani kolay geçen bişey değil
Kedisever3535 Pelin__1 ay canım Allah korusun tabi kullanacağım. Başka bol su içeceğim başka ne gibi şeyler oneriyprsun
Yeliz-6362117 Bende 6 ay icindeyim bes gündür günde 4 kez altiniyotık aldım cok korktum bise olrmu bebege diye ama mecburdum duocıd 375 ictim bugun bitti inş gecmiştir ,bebege bir zararı olmaz inş cok korkarak ictim
Nesli23 Yeliz-6362117 merhaba bende enfeksiyon çıktı duocid günde 3 kere kullan dedi sizde etkili oldu mu
Pelin__1 Kedisever3535 Bol su içiyorum yani 3.5 lt mutlaka içiyorum. Suyumun içine 1 dilim limon atıyorum. Günde 2 kere çamaşırımı değiştiriyorum. Ve mutlaka kendini sıcak tut. Otururken ayaklarımın altına sıcak su torbası koyuyorum. Belime de kalın bir atkı sarıyorum. Üşütmemek de çok önemli. Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer😊