Baharmm16 Minik231 ayyy bana da ilk kız sonra erkek sonra kız dedi sizden ricam ultrasyon fotoğrafı var mı
Haticecakirr Minik231 ilk erkek mi dedi kordonu pipi mi sanmış yoksa kız mı dedi pipiyi kordon mu sanmış canım ben anlamadım 😂
Baharmm16 Merveee34 kız ne güzel ev cıvıl cıvıl şöyle düşünüyorum yaşlanınca hiç evin sessiz kalmayacak çocuklar geldiğinde torunlarla her odadan çıkıcaklar felan bana hoş geliyor 💕💕💕💕
Esincil Merveee34 benim eşimde çok çocuk istiyor 2. Hamileliğim ve 2 tane daha düşünüyoruz 🤗 çok çocuk güzeldir candır evde şenliktir tabi bakabileceğinize inanıyorsanız her anlamda. Yaşlanınca her odadan bir tanesi çıkar diyor eşim 😂 tabi bizi beğenip yanımızda kalırlarsa 😂😂 ayrıca kimseyi ilgilendirmez ben ilk bebeğimi 23 yaşında aldım kucağıma şimdi 33 yaşımdayım 2. Ye hamileyim 40 a kadar düşünüyoruz 😂😂😂
Baharmm16 Esincil çocuk berekettir evin neşesidir tek çocuk ya da iki çocuk az geliyor bana da ya kalabalık her zaman iyidir eşiniz gibi düşünüyoruz bizde 🥰
hulyaaksoy Baharmm16 kaçıncı haftada dedi ikili testte söylüyolar genelde benim ikisine de kıza benziyor dediler çıktı bu ne çıkacak bakalım 🤔 sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz🥰
Esincil Baharmm16 Rabbim sağlık ve ömür verirse en az 3 diyoruz ama sağlık ve kısmet tabi herşey 🤲 Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲🤗
hulyaaksoy 🤔🙄 benimde başıma gelir mi acaba 2 kızım var bu 3. Cü erkek deyipde kıza dönmesi ilginçmiş 🤭33 yaşındayım ki bu yaşta bile zor geliyor artık bebek keşke daha önce arka arkaya yapsaymışım diyorum zor geliyor belli yaştan sonra
Baharmm16 hulyaaksoy ben oldum kız dedi sonra erkek 19 haftam olucak kız dedi 😂 kaldık öylece detaylıyı bekliyorum
Baharmm16 hulyaaksoy ikili test kız dedi 12 haftam 14 erkek 16 erkek 18 kız dedi detaylı bekliyorum 😂
hulyaaksoy Baharmm16 kaçıncı haftadasınız ki ben 10 haftalık olucam daha belli değil bayramdan sonra gidicem bakalım söylerse