MDT Seda_selim hiçbir zararı yoktur. Ama 15 dakika kaynatmanı öneririm. Yoğurdunu da ondan yap mis gibi ye.
Smyye93 Seda_selim Ben tüketiyorum ☺️ Çok şükür bir zararı olmadı zaten sütü belirli bir süre kaynatinca bir problem olmuyor diye biliyorum
PurpleTail Seda_selim sadece yoğurt yapmak için alıyorum pastörize süt dışında başka süt içmeyin. Çok kaynatsanız da içindeki yararlı bakteriler de öldüğü için bi anlamı kalmıyor.
Serpil-3 Seda_selim valla ben doğal süte pastörize sütten daha çok güvenirim sürekli yoğurt yapıyorum sütünü de içerim tadı bile daha güzel
enisenalbant Seda_selim normalde yemeyin diyorlar içinde bakterilerden dolayı ama ben bol bol kaynatıp tüketiyorum yoğurt da aynı şekilde sonuçta diğerlerinin içinde ne olduğunu bilmiyoruz
Mrtmn Seda_selim sütünü değilde yoğurt kendim yapıyorum canım pastörize süt tüketiyorum öyle gerekiyormuş araştırdığım kadarıyla
Elif0661 Köy sütünü aldığınız yeri biliyorsaaniz temiz de olduğuna güveniyorsanız hiç bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum