Dygumstfa Merhaba guzel anne adayları 36 haftadaki doktora gittim bebek ters dedi ayaklarıyla geliyor 2 hafta bekleyecez eğer dönüş yaparsa normal dogum yapmazsa sezaryan dedi varki benim gibi ilk hamileliginde bu olayı yaşayan 😐
angels_-mom Dygumstfa 37.haftaya kadar hep bas asagiydi ama 37.haftada makat gelisliydi 38.haftada gıttıgım de bas asagı donmustu merak etmeyin son ana kadar donebiliyorlar
2kusunannesi Dygumstfa canım benimde 36 da gittim normaldi baş gelişti 36+1 de gittim makat geliş dedi bakalım bi kaç gün sonra geri gitcem ne dicek ler bu arada 2nci doğumum ilki normaldi
angels_-mom Dygumstfa bizim minikte ayaklarıyla vuruyor kaburgama gercekten acıtıyor artık az kaldı bakalım bekliyoruz :)
Gamzeeakt Bende 36 haftalığım bebeğimin başı aşağıda 38 de doğurmak istiyormmm geçmesinden korkuyorm ve hep içimde kalacakmış gibi geliyor 😔
Dygumstfa Gamzeeakt dogarsin canm elinde sonunda bi şekilde o dogum gerçekleşecek korkma bende korkma diyorum ama bende çok korkuyorum bazen ama yapacağımız bsey yok Allah yardımcımız olsun
merveylmz Dygumstfa beeeenn 💁♀️ 35+2 yiz bebeğim en son gittiğimde ayakları aşağıdaydı şuan durum ne bilmiyorum pazartesi kontrolüm var orda öğreneceğiz sağlıkla gelsinler. 🌺
Dygumstfa merveylmz bende cuma gidecem Bakalım esim hakkaride gorevde doktor konuşup gün verecekki oda bi hafta öncesi burda olsun bakalım daha ya
Hamucera Dygumstfa merhaba benim de ters 38. Haftadayız bugün. Perşembe günü kontrol var eğer dönmemişse sezeryan günü verilecek🙄 yani benim de ilk gebeliğim ne olacak ne bitecek bilmiyorum. Kimisi dönüyormuş 39. Haftada bile. Sağlıkla gelsinler inşallah♥️
Ekinokss Benimki 28.haftadan bu yana kafası aşağıda :) Umarım ikiniz de sağlıklı olursunuz ve güzel bir doğum süreci olur sezeryan, normal farketmez 💛