AnayimBenAna_ Merhabalar belki hurafe böyle şeylere inanmamak gerekiyor ama bu yüzükle cinsiyet testini yapan varmı kızlar :)
Bergis AnayimBenAna_ benim kzımda kendi etrafından döndü ikinci ileri geri hep sonra durdu 12 haftalık cinsiy daha belli değil
AnayimBenAna_ Bende denedim eşimdede denedim ikimizinde aynı çıkıyor merak edip 7 çocuklu olan kayınvalideme yaptım onunda hepsi tutuyor çok ilginç ama :)
AnayimBenAna_ Avuç içinden bakmıştım ben yüzüğü zincire geçiriyosun avucunla biraz temas ettikten sonra kaldırıyorsun ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kız olduğu rivayet ediliyor :) youtube bakarsanız eğer yüzük testi diye videolu anlatımı var :)
Ervam2015 Bizde yapmıştık bir kız bir erkek çıktı bir kızım var ikincimiz hayırlısı bakalım 10 haftalık şuan
AnayimBenAna_ Benimde daha cinsiyet belli değil ama içime hep kız doğuyor yüzük testide kız gösteriyor ama bakalım nasip :)
AnayimBenAna_ Çin takvimide tuttu bilmiyorum hep kız gibi :) ekşi tuzlu ne varsa yiyorum tatlı gözümün göresi yok :)
ElifNbglsahin AnayimBenAna_ bende bu postu gmrğnce yaptım bir tane kızım var yüzük testinde ilk çocuğum kız çıktı şimdi 6+5 haftalık hamileyim erkek çıktı bakalım hayırlısı 🥰 iki çocuğum olacak çıktı çocuk sayısı da