Bahardali 132025 eşiniz ile beraber yapılacak genetik tesleriniz… Sizin kan pıhrılaşma testiniz, rahim filminiz, eşinizin sprem morfoloji ve sayı testi, normal hemogram testleriniz ikinizindd, troid değeriniz bakıldı mı? Göbek möbek çektirmeyin Allah aşkına.
Naz_01 132025 benim 3,5yıl boyunca denemediğim birşey kalmadı en sonunda belki göbeğin düşmüştür dendi birde onu deneyeyim dedim .göbek çeken övülen bir yere gittim kadın damarın atmıyor kasıklarında göbeğinde aşağıda dedi çekti etti .iki aya kalmaz çocuğun olur denildi üzerinden 6ay geçmişti yine de olmadı .her denilen doğru değil 😀
Serappp14 132025 hıcbıseyın garantısı yok ona bakarsanız banada gobek cektırme olayını soyledıler sahsen cesaret edemedım rabbım onu nasip edıcekse dunyada alıcak nefesı varsa sen damdanda düşsen olur bizim gibi olup ıgneyle kucagına alan cok ınsan var yanı boyle dusunmenız cok yanlıs her ıhtımale umuda sarılmak zorundasınız benım sizden fazla dusugum oldu hıcbı zaman umutsuz olmadm hep sukrettım en azından oluyor bırgun kucagımasa alıcam ınanıyorum
132025 Serappp14 Evet tabiki var iğneyle kucağına alan ama sonuçta doktorlar garanti veremiyo bundan bahsediyorum umutsuzluğa kapılmadım asla nasipte varsa olur yoksa da vardır Rabbimin bi bildiği
Bfduam Omay0707 bende de benzeri olduda, rahmim ters, sık tuvalete gidiyordum hamd olsun nispeten düzelme oldu, inş bebegede vesile olur.
Omay0707 Bfduam inşallah bana faydası oldu alalhım tiüm isteyenlere bizlere sağlıklı evlat nasip etsin
TubaKaratas 132025 gitme bence boşuna hele güvenmediğin birine hiç gitme inşallah nasip olsun her isteyene de sanada sağlıklı gebelik 😘🤲🏻 Çokta stres yapma Allah’a bırak inşallah güzel olsun
Bfduam Omay0707 amin inş, bende daha cok alt kasıkları ovma şeklinde oldu. Rabbimize bin şükür bugünümüze.
Cigdemss 132025 öyle olmuyor canım, sperm kalitesi ve yumurtakalitesi denen bir şey var, genetik ve kromozomal hastalıklar var düşüklere sebep olan. Sizde genetik test verin eşinizde yani doktorlar istiyor. Bir de yaşam şekli beslenme vs önemli dikkatli olmak lazım. Göbek çektirmekten ziyade dua etmek hayırlısını dilemek en güzeli. Çünkü Allah dilediğine nasip ediyor.
afrasil 132025 doktorlar ne diyor tüp bebek yaptırsanız genetiğe falan gönderiyolar en azından yumurtayı ve embriyoyu kalitesizse falan belki bi müdahale edilir tam bilmiyorum ama
132025 afrasil gebe kalabilen kişiler için değil tüp bebek kalamayanlar için genetiğe girsede o bebeklerinde düşme ihtimali kalbinin durma ihtimali sağlıksız olma ihtimali gibi bi çok şey var ve tutma oranı yüzde 60 70 yani tüp bebek garanti bişey değil