Gulcan_b Nergisseher adetim 10 gün geçe kan verdim. 2.30 çıktı. Dahada ne test yaptım ne de kan verdim. Adet de olmadım 🙄
2525_zyno Gulcan_b cnm bi çizgi çok belirgin digeride çok az var belli yani azda olsa gebesin İşaallah🙏😌
2525_zyno Gulcan_b hakknda hayrls olsun cnm kadın doguma bi git ozmn bazn oluyo böyl şeyler bz kadınlarda
Nergisseher Gulcan_b adetin baya gecikmiş kimyasal gebelik de geçirmiş olabilirsin. Ben 5 nisanda oldum ve yumurtlamadan 9 gün sonra 7,41 di
Arzum1 ZelihaB Gulcan_b bende senin gibi oldum canım israr testi pozitif kan negatifti doktor çok kızmıştı adet zamanınız geçmeden test yapmayın die idrar testinde adet olmaya yakında silik çizgi çıkıyormuş allah gönlümüze göre versin inşallah 🙏
Nurciv Gulcan_b belirtileri neler canim?😅 umudumu kesip vücudumu dinlemeyi biraktigimdan beri belirti bitti Bende. Ama Bugün sen yazinca geri süphelendim 10 Tane kaset test 2 tane erken gebelik testi siparis verdim 🤣🤣
Nurciv Gulcan_b ooo kuzum yap Bi test elinde varsa ya bayagi belirtin var senin😍 benim suan psikolojik sag tarafima agri girdi 😅
Gulcan_b Nurciv ahahjaja😂 valla şaka bi yana rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️ pazartesi yaparım bi test senin için 😁😍
Nurciv Gulcan_b Bugün midemede agri girdi canim psikolojikmi Yoksa belirtimi anlamadim. 😅 Bundan önce kimyasal gebelikte midem agriyordu. Insallah Rabbim mucizelerimizi gönderir bu mübarek günde dua et banada olurmu🤲🏻
Gulcan_b Nurciv inşallah canım benim. Rabbim tüm bebek isteyen kadınların kucağını boş bırakmasın inşallah 😍😍