Emregizem Gulcan_b geç döllenme olmuş canım evet kan verme şimdi 1 hafta daha geçsin bence gene de sen bilirsin tabi ❤️
Ysmnordu Gulcan_b tatlım kan verme biraz daha bekle benimde senin gibiydi hemen koşa koşa kan verdim betam 46 çıktı doktor geç döllenme olabilir dedi şimdi 2 güne bir kan veriyorum yükseliyor mu diye sen biraz daha bekle acele etme hayırlısı olsun😍😍
glnzem Gulcan_b benimde geç döllenme olduğu için 10. Gün bu şekilde çıktı hemen bi kan verin sonucunu bana da söyleyin merak ettim 🥰
Aybukemine glnzem Bhcg degeriniz kaç çıkmıstı ilk kan verdiginizde benimde geç döllenme 15.gun falan iki çizgi çikar çıkmaz yaptirdim 67,1 çıktı. Cok mu dusuk?
Emregizem Gulcan_b canım onu 2 günde bi kan ver artış olursa sağlıklıdır allah gönlüne göre versin inşallah ❤️
Prensesbekleniyor Gulcan_b Çok yeni galiba ama var canım hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin eşine sana hayırlı evlat olsun inşallah çok amin 😊
Gulcan_b Prensesbekleniyor saol cnm teşekkür ederim. Rabbim tüm bebek isteyen kadınların kucağını boş bırakmasın. ❤️
MinikMucizeninAnnesi Gulcan_b yaa hayırlı olsun bende dün öğrendim böyle silik çizgi ile kan verdim betam 45 çıktı❤️☺️ rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin ☺️
Gulcan_b MinikMucizeninAnnesi yaaa. İnşallah benimkide öyledir. Acaba gebelik testimi bozuk diye evin içinde kendimi yiyorum. ❤️ 🙄
Gulcan_b MinikMucizeninAnnesi cnm snaa birşey sormak istiyorum. Şimdi ben sabah yapdım silik çıktı. Akşam bidhaa yaptım deidm acaba silik çıkar mı çıkmadı. Acaba yok muu. 😔
[silindi] MinikMucizeninAnnesi kaç gün geçmişti de kan verdiniz. Benim reglime 4 gün kala kan verdi. 97 çıktı sonra 278 yükseldi en son regli olacagım gün verdim 578 olmuştu. Halen kese yok ama bende tedirginim.