Habibeseyit Kızlar artık karar vermek istiyorum eşim bana bırakıyo çok güzel dedi bide sizlerin fikrini almak istiyorum sizce nasıl melisa ismi 💕
Deletedmom20 Habibeseyit fikir sordugun için fikrimi söylüyorum. Bence fazla ortam kızı adı melis melisa merve gibi isimler.
Burcum Habibeseyit bence güzel bir isim. Melisalar genelde okullarda akıllı kızlar oluyorlar. Ben isim bakarken öğretmenlere de soruyorum😊 anlamı da güzel yani. Güzel kokan bir çiçek, bal,tatlı şey,sevgili anlamları var.
deletedmom12 bnde melisa adını çok istiyrm ama eşim diyorki kökeni yunanmışta işte mitolojide rahibeye verilen iisimmiş pehh .. hiç dmeiyor gzüel kokan bi çiçek anlamadm gtti walla
Melisct94 Deletedmom20 Ne alaka benim adımda melis ortam kızısıyla yakıştırmanız çok saçma bence. 🙄 Her ne koyarsa koysun içinde varsa her türlü olur zaten...
Melisct94 Benimde melissa koncakmış zamanında o zaman yasakmış melis koymuşlar canım. Ama güzel isim bence ☺️
Meliss Benim adım da Melis ve cok memnunun anlamı güzel ve Bencede ortam yakıstırması hic hoş degil Burda cok farklı bir konu danışılmış 🙄
Furkan35 Deletedmom20 baya ortam kızı ismi diyorsunuz sonra da herkesi kapsamaz diyorsunuz. Çelişiyorsunuz. Sizin adınız ne? Biz de sizin adınızla ilgili yorum yapalım
Deletedmom20 Furkan35 buyurun yapın adım ezgi 😅😅 içiniz rahatlayacaksa yapın. Ama hiçbir yorum bu gerçeği değiştiremez benim fikrim bu yönde.
Furkan35 Deletedmom20 hiçbir yorum bu gerçeği değiştiremez değil. Gerçek herkes için geçerli olandır. Siz sadece fikrimi değiştiremez diyebilirsiniz.
Furkan35 Deletedmom20 Melis bal arısı demek Ezgi’nin anlamlarından biri de ilçe cilve 😏 Google a bakabilirsiniz bence bizim ortam kızı anlayışımız farklı 😎😎
Melisct94 Deletedmom20 Herkezi kapsamaz diyip hepsi öyle diyorsun. Buda bi çelişki 🙄 Ayrıca melisa değil MELİS 😝