Sincapannesi Hanımlar detaylı ultrason zamanımız yaklaştı kendi doktorum da yaptığını söyledi fakat bi perinatalog uzmanı mı olması gerekiyor bu farkediyor mu çok kararsız kaldım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim ☘️
Beyzan Sincapannesi ben iki gebeliğimde de radyoloji uzmanına gittim. Perinatolog elbettte alanında en iyisi ama her şehirde her hastanede yok. Ben radyoloji doktoruns gittim bütün ölçümleri yaptı 4 boyutlu baktı ve rapor yazdı onu da kendi doktoruma goturdum o da inceledi. Bence perinatolog olmasa bile kendi doktorunuz harici bir doktorun görmesi iyi olur
Muratnannesi Sincapannesi ya radyoloji doktoru yada peritonoloji uzmanı bakıyor. İlk bebeğimde radyoloji bakmıştı ikincide peritonolojiye gittim. Kardeşim radyoloji ye gitti yeğenimin eli problemli doğdu. Bir hemşire olarak peritonoloji ye git derim ben
Gigy Sincapannesi şartlar uygunsa ve bulunduğunuz yerde var ise perinatolog her zaman bu işin ehli ,ona gitmenizde fayda var ,sağlıklı haberler alın inşallah 🌸
Mom626 Sincapannesi tercih etme şansınız varsa tabiki perinatolojiye gitmeniz daha faydalı olur herkesin uzmanlık alanı farklı radyolojiyede giden var tabiki ama şahsen iki hamileliğimdede perinatolojiye gittim
Sincapannesi Beyzan aslında bende öyle düşündüm kendi doktorumdan başkası mı görse diye emin de olmamıştım çok teşekkür ederim ☘️
Sincapannesi Muratnannesi anladım çok teşekkür ederim benim doktorumda yaptığını söyleyince acaba daha mı iyi olur diye düşündüm ama perinatalog değil kendisi
Sincapannesi Gigy Ne kadar güzel yazmışsınız öyle çok teşekkür ederim Allah sizin de kalbinize göre versin 😊🥰
Sincapannesi littlepinkcarousel Mom626 yani evet bulunduğum bölgede perinataloji uzmanı da var fiyat olarak biraz daha fazla ama bebeklerimiz için değer muhtemelen oraya gidicem bu mesajlardan sonra 😊
Ikizdeniz Sincapannesi perinatolojiye git kafan rahat icin rahat etsin canm ben hic normal doktora gitmiyorum icim biraz daha rahat oluyor
Nelmali Sincapannesi kendi doktorum ve radyolog birlikte yapacak bir sorun görürlerse perinatologa yonlendireceklermis her şehirde yok zaten
Sincapannesi Nelmali Benim bulunduğum şehirde var ama kendi doktorum yapıyorsa ona gerek var mı diye düşündüm kafam karıştı
Ikizdeniz Sincapannesi yani onlar daha iyi görüyorlar her seyi ben normal doktorları hayatimdan cikardim valla ilk hamileligimde amniyotik bant var dedi korkuttu baya doktor perinatolojiye gittim kim dedi sana onu dedi hic bi sey yokmus yani sonra ikincoye hamile kalamadim baska bi doktor senin coxugun olmaz dedi ki onceden hamile kalmistim yani perinatolojiye gittim hamile kaldim o gün bu gündür normal doktora gitmiyorum diyecegim onlar her seyi goruyorlar profesör olmuslar sonucta
Ozlem23 Sincapannesi bence olmalı sonuçta bu konuda uzmanlık yapmış bı insan senin doktorun zaten bakiyo normal kontrolde de bence bu konuda uzmanlık diplomasi olan birisi olması daha mantıklı
Prmmburcuu Sincapannesi imkaniniz varsa randevu bulabiliyorsaniz riske.atmaya gerek yok asil uzmaninda yaptirmanizda fayda var ben ozel takipliyim ama taramalarimi olsun detayli ultrason olsun perinatoloji bolumunde takip ettirdim olasi bir durumda hemen mudahale edilebilir tekrar perinotoloji bulmak icin falan zaman kaybi yasamazsiniz
Sincapannesi Prmmburcuu kontrollerim için özele gidiyorum kendi doktorum daha uygun fiyta yaptığı için ona mı gitsem dedim malum perinatologların ücreti biraz farkediyor