Hayla34 Odamızın rengi marjinal gri ama yaptığımızda da pişman olmuştuk zaten karanlık gösteriyor malesef. Zaten arka tarafta kaldığı için pek güneş te almıyor. Beyaza yakın aydınlık gösteren renk önerirmisiniz fotoğraf varsa atabilir isiniz de
byzza16 Hayla34 ben evimi Polisan dingin gri yaptırmıştim.cok ferah bir renk marjinal grinin 1-2 ton açığı bı bakın isterseniz
Adige60 Hayla34 Instagram’da bi’boya ya bakabilirsiniz çok güzel tonlar var filli boyada da kiraz çiçeği ve kar beyaz tavsiye ederim ikisi de çiğ ve soğuk bir ton değil
milena11 Hayla34 ben odayı ortadan ikiye bölüp enlemesine üst tarafı beyaz yada çok açık bir krem alt tarafı min yeşili yapacağım çok ferah hemde çok şık gözüküyor
Hayla34 byzza16 griden pişman olduk malesef. Beyazın tonları daha aydınlık gösterir diye o tonlar da istiyor eşim ama çok çeşit var hangi ton falan ona karar veremedim
tTugce404 Hayla34 selamlar , sarı ve beyaza boyattık çok ferah bir oda oldu gerçekten .Ayrıca sarı rengin bebekleri sakinleştirme özelliği vardır birçok awm emzirme odası bebek bakım odaları sarıdır 🙋🏻♀️