aysee52 Kızlar 7 haftalık olduk ama hiç bulantım yok sadece ağzımın tadı değişti bulantısı olmayan varmı ne zaman başlar?
byzza16 aysee52 bu haftalarda başlayabilir benimde 6.haftamda başlamıştı. İnşallah hiç başlamaz da rahat geçirirsiniz ☺️
Tazeeanneee aysee52 bende aynı durumdayım 8. Haftaya giriş yaptık bugün ama bulantı yok maşallah diyelimde olmasın
iremk aysee52 ben şuan 18 haftalığım gebeliğim boyunca sadece 2 kere bulantım oldu başka hiç olmadı🤷🏻♀️
Muratnannesi aysee52 ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı erkek ti bebeğim şimdi ikinci bebeğime hamileyim 23 haftayız yine bulantım olmadı. Kişiden kişiye değişiyor canım heralde
suscarparimm aysee52 34 hafta içerisindeyim hala bulantım devam ediyor 🤦🏻♀️ Sizde bulantı mı istiyorsunuz allah vermesin canım 😂
Sedasmsk aysee52 21 haftaligim bu zamana kadar sadece 3 kez kustum ilk haftalarda oda kimisi 4 5 ayından sonra başlarsın demislerdi kusmaya ama çok şükür bende öyle olmadı
Petyynut aysee52 9. haftaya girmek üzereyim hiç bulantı yaşamadım. Sadece birkaç kez çok salçalı yemekler koktu yemek istemedim ama bulantı yaşamadım her hamilelikte olmayabilir dedi doktorum